MANDINA UDOVICA PROGOVORILA O NJEGOVOJ SMRTI: Bila sam jako UPLAŠENA, bio je sa mnom tada! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.12.2021

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Mandić, udovica Milorada Mandića Manda progovorila je o najtežnim trenucima u životu.

MANDINA UDOVICA PROGOVORILA O NJEGOVOJ SMRTI: Bila sam jako UPLAŠENA, bio je sa mnom tada! (FOTO)

Foto: E-Stock, Tanjug/T. Valič

Anastasija Anja Mandic, Milorad Mandic Manda

Naš glumac Milorad Mandić Manda preminuo je iznenada pre pet i po godina, a publika će ga pamtiti po vanserijskom talentu za glumu i nesvakidašnjem šarmu, duhovitosti. Nakon što je otišao, Manda je iza sebe ostavio veliku crnu ruku u glumačkoj sceni Srbije, a mnogi prijatelji se i danas ne mire sa istinom. 

 

 

Pored neutešnih prijatelja, Manda je za sobom ostavio udovicu Anju Mandić, koja se retko pojavljuje u medijima, a uspomenu na supruga neguje iz dana u dan. Anja je sa Mandom dobila i sina Andriju, koji je njena zvezda vodilja kroz život. U jednoj emisiji, Anja je progovorila o životu nakon što je njen suprug Manda preminuo i koliko joj se tada svet srušio. Mandićka ne krije da je bila uplašela, kada je shvatila da od tog trenutka mora sve sama da radi. 

 

 

- Bila sam jako uplašena kad sam shvatila da moram od tog trenutka sve sama sa sinom. On je bio sa mnom u publici kada je Manda doživeo srčani udar i sve je video. Tako da sam imala dupli zadatak - da nađemo moj kolosek i uporedo da pratim Andriju - istakla je Anja u jednoj emisiji i dodala:

- Bilo je jako teško jer nismo mogli da imamo nikakvu intimu u tim trenucima. Ali sam se izmakla iz te gungule i ostala zatvorena sa porodicom i sinom. To je period kada sam osvestila da sam uplašena, ali da mi treba vreme da naučim da živim bez Milorada. Sad kad je prošlo pet i po godina, mogu da kažem da sa tim mogu da živim.

 

 

Glumica koja je sa Mandom provela prelepih 12 godina u braku, takođe je objasnila da su joj protekle godine bez supruga bile poput novog učenja da hoda i živi.

- Tu nagon za opstankom i volja za smislom i pravo na život koji osvestite dosta uradi mimo racija, tad racio ne funkcioniše dobro. Tad idete iz dana u dan i učite ponovo da koračate, tu imate mnogo stvari na koje treba ponovo da se navikavate. Ali prvih godinu dana, kada nekog nema, svakako mora da prođe, da biste vi osvestili svoj život. Tu sam stavljala Andriju u prvi plan i bila sam okrenuta ka njemu, bilo mi je bitno da budem funkcionalna - kaže Anja koja ne krije da je samohrano majčinstvo veliki izazov:

 

 

- Trudim se da Andriji olakšam i izvedem ga na pravi put, ali ne znam da li sam uspela još uvek. Tu su stalno novi izazovi, ovo vreme je zastrašujuće te bi naravno bilo dobro da mu je tata tu. Ja sam samo mama i ne igram mu ulogu oca, ne znam da li ću sve rešiti, ali se trudim da budem tu i da mu pomažem.

Anja je podelila i kako je i dalje bliska sa Mandinom decom iz prvog braka, te da njihov odnos neguju godinama.

- Sada imam Marka, Mariju i Filipa iz Miloradovog prvog braka. To su odrasli ljudi, više nisu deca, ali su za mene deo mog najvećeg blaga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading