SKINULA SE KATARINA GRUJIĆ I POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Koleginice sa estrade u ŠOKU, izgledom ZAPALILA INSTAGRAM! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

29.11.2021

16:50

Pevačica Katarina Grujić skinula se i pokazala svima kako izgleda njen trudnički stomak.

SKINULA SE KATARINA GRUJIĆ I POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Koleginice sa estrade u ŠOKU, izgledom ZAPALILA INSTAGRAM! (FOTO)

Instagram.com

 

Pevačica Katarina Grujić nalazi se u poodmakloj trudnoći, a nedavno je stala na ,,ludi kamen" sa fudbalerom i njenim izabranikom Marko Gobeljićem. Nakon glamurozne i velike svadbe, Kaća i Marko su otkrili javnosti da čekaju prinovu, ali su to krili od znatiželjne publike, jer su želeli da uživaju u njihovoj ljubavi. 

Instagram.com

Katarina Grujić i Marko Gobeljić

 

Nakon nekog vremena, Katarina se prvi put slikala sa trudničkim stomakom u uskoj haljini, koja je lepo pratila njenu figuru tela. Ta fotografija obišla je ceo internet, a svima su bili oduševljeni njenim izgledom. 

 

 

Lepa Grujićeva je sada odlučila da ode korak dalje, pa je svim trudnicama zadala domaći zadatak. Naime, atraktivna crnka se slikala sa golim trudničkim stomakom, a fotografije je objavila na Instagram profilu. Poruka podrške i komplimenata u komentarima je bilo lavina, a svi su oduševljeni kako pevačica dobro izgleda i to samo nekoliko nedelja pred porođaj. 

 

 

Mnoge poznate dame su se priključile u komentarima, a između ostalog su tu bile koleginice Jelena Kostov, Slađa Alegro, Andreana Čekić, Ana Sević, Ana Kokić i mnoge druge.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading