ANA KORAĆ POKAZALA FRAJERA U KOLIMA: Starleta u besnim kolicima se mazila sa NJIM, sve pršti od strasti! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.11.2021

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać objavila je provokativni video snimak na društvenim mrežama, a svi su primetili momka koji joj je pravio društvo.

ANA KORAĆ POKAZALA FRAJERA U KOLIMA: Starleta u besnim kolicima se mazila sa NJIM, sve pršti od strasti! (FOTO)

Foto: instagram.com

Ana Korać

 

Jedna od najpoznatijih starleti i bivših zadrugarki Ana Korać žari i pali kroz ove hladne dane, a svojim provokativnim izdanjima mami uzdahe muškaraca gde god da se pojavi. Nakon raskida sa Davidom Dragojevićem, Ana je svoj privatni život zaključala i sakrila daleko od očiju javnosti. 

 

 

Nije krila da ima novog dečka koji je obasipa pažnjom, ljubavnu i skupocenim sitnicama, ali ga još uvek nije pokazala javnosti. Verovatno se opekla, pa je odlučila da svoju sreću i ljubav sakrije od javnosti. 

 

 

Međutim, Koraćeva ima potpunu slobodu u vezi, kada je u pitanju druženje sa muškim polom, pa je tako na svom Instagram profilu objavila video iz besnih kolica, a na njemu se video i momak, koji je bio izuzetno blizak sa starletom. Naime, sa Anom u kolima našao se i njen dugogodišnji prijatelj Stefan Spremo, koji se čak i uskladio sa njom kada je stajling u pitanju. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Korać i Stefan Spremo

 

Njih dvoje su se vozili gradom, slušali su muziku, a budući da se dugo nisu videli, obavestili su pratioce da su se ponovo okupili na starom mestu, u prestonici. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Danilo

29.11.2021 14:19

Ima se, može se, zaradjuje se.