OVAKO IZGLEDA LUKS GAJBA TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Mala Džehvi iskeširala 250. 000 evra za DEVOJAČKI SAN! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.11.2021

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović pazarila je skupocenu nekretninu u luksuznom delu prestonice, a evo kako izgleda.

OVAKO IZGLEDA LUKS GAJBA TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Mala Džehvi iskeširala 250. 000 evra za DEVOJAČKI SAN! (FOTO)

Foto: instagram.com

 

 

Mlada pevačica Teodora Džehverović nedavno je obavestila svoje pratioce na Instagram profilu da je pazarila skupocenu nekretninu u luksuznom delu prestonicu, za koji je, kako izvor blizak njoj otkriva, dugo odvajala. Teodora je iskeširala 250. 000 evra za stan, a nije štedela ni paru, jer je oduvek sanjala da će imati svoj topli dom, na koji će moći da okači prezime Džehverović. 

 

 

Naime, sa pratiocima na Instagram profilu Teodora je podelila fotografije kako će izgledati njena luks gajba, koju je oduvek želela da ima, a izvor prepričava koliko je pevačici bilo teško u prethodnom periodu. Inače, Teodora je do nedavno stanovala u iznajmljenom stanu na Novom Beogradu, a nakon što je pazarila ovu luks nekretninu, pozvala je drugarice da proslave. 

 

 

- Teodora je presrećna  zbog kupovine, sebi je priuštila stan kakav je čitav život želela. Štedela je godinama, odvajala od nastupa i čim je videla da je nekretnina u prestižnom delu Beograda, odmah je kupila. Dogovor je brzo pao, a ona je već imala u šteku sumu od 250. 000 evra, koju je morala da izdvoji za ovu svoju veliku želju - priča izvor za Republika.rs i dodaje:

 

 

- Malo koja devojka njenih godina može sebi da priušti kao što je ona i ona je toga svesna. Nikad se nije raspilaa novcem, ulagala je u karijeru, pesmu, spotove, ali je i odvajala za stan. Čim je kupila stan, pozvala je drugarice i pohvalila se da je uspela u životu. Slavila je danima, čašćavala, delila sreću sa najbližijam. Da nije bilo korone, stan bi kupila i ranije, ali zbog krize koja je nastupila za sve pevače u poslednje dve godine malo je stangirala dok se nije usudila na ovako krupan korak.

 

 

Ćaos drugari, nadam se da ste dobro. Znate da sam neko ko je sa vama uvek delio i lepe i ružne trenutke. Moj život pun uspona i padova. Oni koji su verni fanovi i koji znaju svaki moj intervju, znaće takođe da je poslednjih par godina moja velika želja da sebi kupim stan i tako obezbedim krov nad glavom. Nažalost, zbog epidemije koja nas je zadesila, sve je to moralo da se pomeri, zbog čega mi je bilo mnogo krivo, jer sam znala koliko bi to pre svega mojoj porodici značilo, a onda naravno i meni. Jednog dana sam sebi rekla: ‘Hej, imaš samo 23 godinine (tada), polako, sve će doći jednog dana. Radi, trudi se i znam da si zaslužila da imaš taj stan. Imaćeš ga jednog dana, samo polako’. I, dragi ljudi, došao je taj dan da sam vama podelim da konačno imam taj stan! Konačno će na mojim vratima pisati prezime Džehverović (mada možda napišem Džehvy) - napisala je Teodora na Instagramu, te uputila i motivacionu poruku pratiocima.

- Ovim želim da nekome ko ovo čita i misli da je život s*anje, da je nešto nemoguće i da nešto ne može: Hoću da znate da nije s*anje i da je moguće i da možete! Verujte mi, znam da nekome moj život izgleda savršeno, ali ovo je zaista nekada bilo nemoguće, ali nikada nisam prestala da verujem u to da ću svojim rukama sve sama steći…- dodala je ona.

Evo kako izgleda stan Teodore Džehverović:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading