MILOŠ JOVANOVIĆ KRISTALNO JASAN: Ne vidim sebe sa onima koji tvrde da je u Srebrenici bio genocid!

Autor: Republika

Vesti

25.11.2021

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović, koji je predsednički kandidat koalicije NADA u kojoj je i Pokret obnove kraljevine Srbije, rekao je da su "suviše velike razlike unutar opozicije" da bi imala jednog kandidata za predstojeće predsedničke izbore.

MILOŠ JOVANOVIĆ KRISTALNO JASAN: Ne vidim sebe sa onima koji tvrde da je u Srebrenici bio genocid!

Foto: Tanjug

- Poštujem i volim debatu i mogu da čujem svaki argument, ali to ne znači da mogu da budem na istoj strani sa ljudima koji smatraju da je u Srebrenici počinjen zločin genocida, što nije tačno i to govorim kao pravnik, a ne kao Srbin ili kao građanin ove zemlje ili kao predsednički kandidat - rekao je Jovanović za nedeljnik NIN.

Kako je dodao, „ne može da bude na istoj strani sa onima koji smatraju da je Kosovo nezavisno i da se tu ništa ne može uraditi, koji smatraju da je mural Ratka Mladića sramota za srpski narod, a Aćif-efendija nije sramota i to nikad ne pominju“.

- Između srpske koalicije NADA, mene lično i dobrog dela te, da kažem, briselske opozicije, ipak su suštinske razlike i u pogledu ideologije koju zastupamo i u pogledu načina na koji valja voditi političku borbu. Ne vidim ništa strašno u tome da se ljudi sabiraju po političkom viđenju situacije. Naprotiv - rekao je Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlada

25.11.2021 13:01

Neprijatelji Srbije nemaju šta da traže u politici. DSS treba da se okrene svojoj politici i da se ne zanosi saradnjom sa izdajnicima.