ŠIKLJALA JOJ KRV NA SVE STRANE, POČELA DA PANIČI: Srpska pevačica u strahu, jedva spasla ruku u nesreći! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.11.2021

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Mala Cana ispričala je za medije kako je došlo do velike nezgode.

ŠIKLJALA JOJ KRV NA SVE STRANE, POČELA DA PANIČI: Srpska pevačica u strahu, jedva spasla ruku u nesreći! (FOTO)

Foto: instagram.com

 

 

Pevačica Svetlana Tomić poznatija kao Mala Cana pre nekoliko dana imala je stravičnu nezgodu, a sada je prvi put u javnosti progovorila šta se desilo. Naime, Cana je na Instagram profilu šokirala pratioce kada je objavila fotografiju da joj je ruka zavijena cela u zavoje, zbog čega su počele brojne spekulacije o tome šta se desilo. 

 

 

Svetlana je sada za medije objasnila šta se zapravo desilo i kako je došlo do ove povrede. Naime, kako govori, nakon što je izlazila iz kola, zalupila je vratima, a tom prilikom joj je palac ostao u unutrašnjosti vrata. Kako govori, pevačici je iz prsta u tom trenutku krenula reka krvi, zbog čega se izuzetno potresla i uplašila, pa je dozivala sve upomoć. 

 

 

- Nešto mi bilo loše tog dana i kad sam izlazila iz auta nisam primetila da mi je palac ostao u unutrašnjoj strani vrata. Naravno, iz sve snage sam zalupila vrata od auta i istog momenta pala u nesvest. Krvi je bilo na sve strane, ja bleda, ma užas živi. Srećom, moj kolega me je brzo odvezao u privatnu kliniku i lekar je sanirao i mobilisao palac - priča pevačica.

 

 

- Ovoliku bol u životu nisam osetila! Doktror mi kaže da to inače boli k'o sam djavo, što sam se i uverila, tu su živci a plus je i kost zdrobljena. Ovo ne daj Bože nikom, ne zna se da li živci više bole u prstu ili ta kost. Ali daće Bog proći će i ovo - zaključuje Mala Cana za Grand. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading