SUPRUGA GORANA BREGOVIĆA JE PRAVA LEPOTICA: Rodila mu je TRI ĆERKE, a jedva su spasili BRAK! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.11.2021

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Goran Bregović je skoro tri decenije u idealnom braku sa suprugom Dženanom, a evo kako ona izgleda.

SUPRUGA GORANA BREGOVIĆA JE PRAVA LEPOTICA: Rodila mu je TRI ĆERKE, a jedva su spasili BRAK! (FOTO)

Foto: youtube.com/Al Jazeera Balkans

 

Popularni muzičar i pevač Goran Bregović već je u braku skoro tri pune decenije, a ono što je javnost retko kada imala priliku da vidi, jeste kako njegova voljena supruga Dženana zapravo izgleda. Bregović je uspeo da svoju intimu sakrije od javnosti i medija, a tokom braka su dobili tri prelepe naslednike, Unu, Lulu i Emu. 

 

 

Nekoliko puta Dženana je imala problem sa Goranom, zbog glasa koji bije ovog muzičara. Dosta se spekulisalo da Bregović voli da švrlja sa drugim devojkama, ali nasuprot svim tim pričama, njih dvoje su uspeli da očuvaju njihov brak u celosti. 

 

 

Ćerke Lula, Una i Ema su oplemenili život ovog bračnog para, a Goran voli da istakne da su sve naslednice povukle lepotu i dobrotu na majku

 

 

Suprugu Gorana Bregovića skoro nikada nećemo videti u javnosti, nikada nije volela da se eksponira, vodila je do sada život van medija i kamera, ali njena lepota je svakako neosporna. Ono što je Gorana privuklo kod Dženana jeste njena velika vrlina, a to je skromnost, po čemu je i poznata među prijateljima.

Foto: ST/D.Kadić

Goran Bregović

 

– Ma, kakva lepotica. Ja sam starica – rekla je svojevremeno.

Evo kako izgleda supruga Gorana Bregovića:

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading