KUMA MERIME NJEGOMIR RASTRGANA BOLOM: Ana Bekuta se obratila pevačicinoj deci, a onda se OVIM rečima oprostila od prijateljice! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.11.2021

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta i Merima Njegomir bile su kume, nakon pevačicine smrti više ništa neće biti isto. Bekuta se potresnim rečima oprostila od svoje voljene prijateljice.

KUMA MERIME NJEGOMIR RASTRGANA BOLOM: Ana Bekuta se obratila pevačicinoj deci, a onda se OVIM rečima oprostila od prijateljice! (VIDEO)

Foto: ST/D. KADIĆ

 

Pevačica Ana Bekuta, inače kuma preminule koleginice Merime Njegomir pojavila se na komemoraciji i potresnim govorom sve prisutne rastužila. Poznato je da su Ana i Merima delile dosta zajedničkih uspomena, nastupa, loših i onih lepih trenutaka u životu, a onda je preko noći sve nestalo. 

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Porodica Merime Njegomir

 

Bekuta je pročitala potresan govor, koji je jedva napisala, a srceparajućim rečima dirnula je u srce svih prisutnih, pa se obratila Meriminoj deci Jeleni, Ljubici, Milici i Marku. 

- Draga Milice, Jelena, Ljubice i Marko primite saučešće moje porodice i mene, ovde sam danas da govorim o svojoj kumi, Merimi, prijateljici, umetnici, dami, pevačici. Teško mi je da govorim, na ovo nisam bila spremna, otišla je brzo i nečujno, kao ptica koja na prozoru lagano skoči i nestane. Obuzela me je tuga i praznina i stanje bespomoćnosti. Zašto ona, zašto brzo, zašto sada? Misli su mi se blokirale kada sam trebala da napišem ovaj govor, osetila sam se potpuno ostavljeno. Sela sam pred ekran, gledala sam nastupe, emisije, kao pravi obožavalac, čije idol umro. Nikada nisam dočekala jutro gledajući nečije snimke, celu noć sam gledala šta je pričala u intervjuima. Ipak, bilo je toliko toga što sam propustila, kada ti je takva pevačica prijatelj, propustiš da vidiš sjaj i raskoš koji ona pokazuje na sceni...Zauvek je raširila krila i otišla prema nebu. Kažu psiholozi da čovek kada mu umre neko drag ne plače toliko za tom osobom, koliko pplače za sobom, istina je. Merimu je Gospod oslobodio svake muke ovozemaljske, draga Merima, hvala ti za sve što si ovih godina radila za mene. Hvala ti što si svojom pesmom donosila sreću na mojim slavljima. Kada prihvatim činjenicu da nikada više nećemo popiti kažu, moraću da postanem tvoj obožavalac i da te gledam na snimcima, kako pripadaš večnosti. Slava ti! - ispričala je Ana Bekuta. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading