OVO JE ROĐENA SESTRA MERIME NJEGOMIR: Bavi se pevanjem, a gledali ste je i na televiziji! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.11.2021

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Merima Njegomir iza sebe ostavila je neutešnu rođenu sestru, koja se takođe bavi pevanjem, a oprobala se i u jednom muzičkom talent programu.

OVO JE ROĐENA SESTRA MERIME NJEGOMIR: Bavi se pevanjem, a gledali ste je i na televiziji! (FOTO)

Foto: printscreen

Merima Njegomir

 

Pevačica Merima Njegomir iznenada je preminula nakon duge i teške bolesti od raka pankreasa, a nakon ove tužne vesti oglasila se njena ćerka Ljubica Njegomir i sa potresnm rečima pričala o svojoj voljenoj majci za Republika.rs. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Merima Njegomir

 

- Nas četvoro dece smo poslednja dva meseca bili uz majku. Njoj je to puno značilo, a i nama je. Bila je velika čast i privilegija imati Merimu za majku, ona je bila naš stub i oslonac čitavih naših života. Bila je centar naše porodice uvek. Nije imala poslednju želju jer mi o kraju nikada nismo pričali... Nismo verovali da će kraj da dođe tako brzo. Borila se i o kraju nikada nije želela da govori - rekla je ćerka Merime Njegomir i dodala:

Republika

Foto: Facebook.com

Merima Njegomir i ćerka Ljubica Njegomir

 

- Toliko ljudi nas je pozvalo, i pružilo nam podršku, i koje poznajemo i koje ne poznajemo. Tek sada smo nekako shvatili koliko je naša majka bila voljena, požrtovana i cenjena, koliko je ljudima bila draga. Moram da kažem da nismo svesni da je više nema, ne možemo da prihvatimo... Svi smo i dalje u šoku, sve se desilo odjednom - rekla je Ljubica Njegomir za Republika.rs.

Republika

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Merima Njegomir

 

Merima pored četvoro dece i unučadi koje je ostavila iza sebe, ima i rođenu sestru, za koju mnogi ne znaju da su u srodstvu. U pitanju je Nina Pavić, sestra Merime Njegomir, koja se takođe bavi pevanjem. Inače, Ninu smo imali prilike da vidimo u jednom muzičkom talent šou programu, gde se oprobala kao pevačica. 

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Ovo je sestra Merime Njegomir, Nina Pavić

 

Merima je sve vreme podržavala sestru Ninu tokom njenog takmičenja, davala joj je mnoge savete kada je u pitanju pevanje. 

- Nije ni čudo što ovako dobro pevate, kad dolazite iz Meriminog tabora - rekao je jednom tokom takmičenja Ivan, pevač grupe “Legende”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading