HVALA VAM ZA SVE, PUTUJTE SA ANĐELIMA: Jelena Tomašević slomljena nakon smrti Merime Njegomir, dirljivim rečima se oprostila od nje! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.11.2021

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Tomašević oprostila se od koleginice Merime Njegomir nakon što je dobila informaciju da je preminula.

HVALA VAM ZA SVE, PUTUJTE SA ANĐELIMA: Jelena Tomašević slomljena nakon smrti Merime Njegomir, dirljivim rečima se oprostila od nje! (FOTO)

Foto: printscreen

Merima Njegomir

 

Pevačica Jelena Tomašević nakon što je dobila informaciju da je njena koleginica Merima Njegomir izgubila bitku za život nakon duge i teške bolesti, ona se oglasila na Instagram profilu i dirljivim rečima se oprostila i zahvalila za sve što je učinila za nju. 

 

 

Naime, poznato je da je Jelena oduvek poštovala Merimu kao pevačicu i da su joj njeni saveti mnogo značili u karijeri, zbog čega je i bila dirnuta ovom tužnom vešću. 

 

 

- Prebrzo draga Merima... i prerano...Počivajte u miru! Putujte sa anđelima! Neka Vam je večna slava i hvala za sve - napisala je Jelena. 

 

 

Podsetimo, Merima je izguila život nakon duge i teške bolesti kancera pankreasa, a ova jeziva bolka odnela je još nekoliko poznatih života, među kojima je i Marinko Rokvić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading