BIVŠI PARTNER MERIME NJEGOMIR U OČAJU: Dragoljub otkrio kako je zvučao njihov POSLEDNJI RAZGOVOR! (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.11.2021

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragoljub Marković, inače bivši partner preminule pevačice Merime Njegomir, oglasio se za domaće medije i otkrio kako je zvučao poslednji razgovor sa njom.

BIVŠI PARTNER MERIME NJEGOMIR U OČAJU: Dragoljub otkrio kako je zvučao njihov POSLEDNJI RAZGOVOR! (VIDEO)

Foto: printscreen

Merima Njegomir

 

Bivši partner pevačice Merime Njegomir, Dragoljub Marković oglasio se nakon što je čuo da je njegova bivša skonačala život nakon duge i teške bolesti. Dragoljub se prisetio Merime, pa za domaće medije otkrio kako je zvučao njihov poslednji razgovor. 

Republika

Foto: printscreen

Merima Njegomir preminula

 

Merima je umrla od kancera pankreasa, a svima je tužna vest teško pala. Dragoljub je istakao da se sa Merimom čuo pre 10 dana.

- To je grozna vest. Otišla je jedna od najvećih pevačica sa naših prostora ikada. Jedna veoma nežna, a u isto vreme snažna osoba. Iskreno mi je beskonačno žao. Pre 10 dana me je pozvala iz bolnice, strašno sam se potresao nakon tog razgovora. To je bio naš zadnji razgovor - istakao je Dragoljub za Kurir. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading