OVO JE SUPRUG MERIME NJEGOMIR: Udala se za njega sa 26 godina, a njegova SMRT ju je dokusurila! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.11.2021

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug Merime Njegomir preminuo je 2019. godine, nakon čega pevačica nije mogla da se pomiri.

OVO JE SUPRUG MERIME NJEGOMIR: Udala se za njega sa 26 godina, a njegova SMRT ju je dokusurila! (FOTO)

Foto: Imstagram/merimanjegomirofficiall

Merima Njegomir

Pevačica Merima Njegomir nakon duge i teške bolesti izgubila je borbu za život, a njena ćerka Ljubica potpuno je neutešna nakon ove informacije. Iza sebe Merima je ostavila četvoro dece, a malo ko zna detalje o njenom privatnom i bračnom životu. 

Merima Kurtiš se zaklela na večnu ljubav 1979.godine i to Milanu Njegomiru, te od tada i nosi njegovo prezime. Merima je svog muža Milana upoznala kada je imala 21 godinu, a posle pet godina zabavljanja se udala za njega, on je tada imao 42 godine. 

Republika

Foto: Imstagram/merimanjegomirofficiall

Merima Njegomir

 

Merima je znala da istakne da je susret sa Milanom bila ljubav na prvi pogled, a uvek je volela da ga opiše kao pametnog, zgodnog i lepog muškarca koji je uspeo da osvoji ceo njen svet. Inače, Milan se ranije nije ženio, a Merima mu je tokom pet godina rodila čak četvoro dece ćerke Jelenu, Ljubicu i Milicu, kao i naslednika Marka. 

Merima i dok je bila trudna je nastupala, imala je jednu ženicu koja joj je pomogala oko čuvanja deca, ali nikada nije želela da odustane od muzičke karijere, jer joj je muzika i pevanje unosilo radost i smisao za život.

Republika

Foto: printscreen

Merima Njegomir preminula

 

Međutim, 1995. godine dolazi do pucanja braka sa Milanom, deceniju i po su bili u ljubavi, ali i nakon razvoda njih dvoje su ostali u dobrim odnosima. Vest o njegovoj smrti pevačicu je pogodila 2019. godina u avgustu mesecu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading