MIROSLAV ILIĆ U SUZAMA ZBOG MERIME: Potresnim rečima se obratio njenim ćerkama! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.11.2021

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Ilićo oglasio se za portal Republika.rs i obratio se ćerkama Merime Njegomir nakon što je dobio informaciju da je preminula.

MIROSLAV ILIĆ U SUZAMA ZBOG MERIME: Potresnim rečima se obratio njenim ćerkama! (FOTO)

Foto: Printscreen, ST/Vlada Lukić

 

Pevač narodne muzike Miroslav Ilić oglasio se nakon vesti da je njegova dugogodišnja prijateljica Merima Njegomir skončala svoj život nakon duge i teške bolesti. Naime, Miroslav se u razgovoru za portal Republika.rs prisetio kakva je Merima bila kao prijatelj, ali i kao van serijska pevačica, pa se obratio njenoj porodici, naročito ćerkama.

Republika

Foto: instagram.com, printscreen

Merima Njegomir i Marinko Rokvić

 

Podsetimo, Merima je izgubila bitku za život u ranim jutarnjim satima, njena ćerka Ljubica oglasila se i potvrdila ovu tužnu informaciju, ali nije bila spremna da govori od bola i tuge. 

- U zadnje vreme ostadosmo bez mnogo najboljih, Merima je sigurno bila deo njih. Ostavila je mnogo iza sebe, bila je sjajan pevač i mnogo je uradila na afirmaciji te prave muzike. Bila je moj veliki prijatelj, bila je sjajna i moje iskreno saučešće ćerama, porodici… Svi najbolji nas napuštaju poslednjih godina - Miroslav Ilić za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading