ARANĐELOVDAN JE PRED NAMA: Zamislite želju tačno u ovo vreme i sveti Arhangel Mihailo će vam je ispuniti!

Autor: Republika

Vesti

20.11.2021

10:28

U nedelju nas čeka veliki praznik - Aranđelovdan. To je dan kada se morate obratiti našem anđelu čuvaru - najstrožem, ali i najpravednijem svetom Arhangelu Mihailu, vođi nebeskih trupa.

ARANĐELOVDAN JE PRED NAMA: Zamislite želju tačno u ovo vreme i sveti Arhangel Mihailo će vam je ispuniti!

wikipedia.org

To je onaj anđeo koji je svrgnuo Lucifera u borbi između dobra i zla, svetlosti i tame.

Evo kada je najbolje vreme da od svetoga Arhangela Mihaila zatražite sreću, zdravlje i ispunjenje želja:

20. novembar - pokušajte da izbegnete neprijatne susrete i mesta koja ne volite. Od 14:12 pa do 14:45 tražite da vas zaštiti od zlih ljudi, negativne energije, te da nam podari mir i snagu.

21. novembar - obavezno otiđite u crkvu i zapalite sveću. Molite se svom anđelu. Na ovaj dan tražite od anđela da ispuni vašu najdublju i najvažniju želju. Otvorite dušu i srce, delite radosti i tugu i na kraju se zahvalite. Nebo prima molitvu ceo dan.

22. novembar - ovaj dan zatražite od Arhangela Mihaila da vam pomogne sa teškoćama na poslu. Bilo da je u pitanju želja za većom platom, boljom pozicijom ili drugim poslom, ovu želju zamislite u periodu od 8:48 pa do 9:32.

Postoji predanje prema kome je Arhangel Mihailo kao nagradu od Boga dobio mogućnost da se dva puta godišnje spusti u pakao i oslobodi duše grešnika pružajući im počinak u nebeskom carstvu.

Ovo je dan kada morate da posetite crkvu, zatražite sreću i blagostanje, ali i dan kada je poželjno da učinite što više dobrih dela. Izbegavajte svađe, bes, negativnost.

Poželjno je da od Aranđelovdana, pa do 28. novembar kada počinje Božićni post, oprostite svojim neprijateljima i očistite dušu, spremajući se za ovaj veliki podvig.

Komentari (0)

Loading