NAKON MARINKA, OTIŠLA JE I MOJA MERIMA: Nada Topčagić lije gorke suze zbog smrti prijateljice, objavila nikad viđenu fotku, pa se oprostila od pevačice! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.11.2021

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Topčagić objavila je nikad viđenu fotku sa Merimom Njegomir, pa se potresnim rečima oprostila od dugogodišnje prijateljice.

NAKON MARINKA, OTIŠLA JE I MOJA MERIMA: Nada Topčagić lije gorke suze zbog smrti prijateljice, objavila nikad viđenu fotku, pa se oprostila od pevačice! (FOTO)

Foto: Facebook.com prinscreen

 

Pevačica Nada Topčagić nakon informacije da je njena draga koleginica Merima Njegomir izgubila bitku za život, oglasila se na društvenoj mreži Fejsbuk i potresnim rečima se oprostila od nje. 

Republika

Foto: printscreen

Merima Njegomir preminula

 

Naime, Nada i Merima imaju zajedničku prošlost, podržavale su jedna drugu, družile se privatno, ali i nastupale. Pa je sada Nada objavila do sada nikad viđenu fotografiju Merime i nje i potresnim rečima se oprostila od nje.

- Kada ti ode neko ko ti je bio i više od prijatelja, kao što je meni bila moja Merima, ode mi i deo mog života. Nemam reči kojima bi opisala kako mi je! Posle Marinka napusti me i Merima, moj oslonac i podrška od početka moje karijere. Žalost, bol i sećanje nikada neće nestati! Neka ti , Merimice moja, Bog otvori širom rajska vrata gde je tebi i mesto! - napisala je Nada. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading