PRIJATELJICA MERIME NJEGOMIR NEUTEŠNA: Nakon smrti pevačice, otkrila sećanje na nju koje će je pratiti ceo život! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.11.2021

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dragica Radosavljević poznatija kao Cakana oglasila se za portal Republika.rs nakon smrti njene dugogodišnje prijateljice Merime Njegomir, pa opisala tugu koju nosi sa sobom nakon što je primila tužnu vest o njenoj smrti.

PRIJATELJICA MERIME NJEGOMIR NEUTEŠNA: Nakon smrti pevačice, otkrila sećanje na nju koje će je pratiti ceo život! (FOTO)

Foto: printscreen

Merima Njegomir

 

Pevačica i vanserijska umetnica Merima Njegomir u ranim jutarnjim satima skončala je svoj život nakon duge i teške bolesti kancera pankerasa. Mnoge poznate ličnosti oprostile su se od Merime potresnim rečima, a to je i za portal Republika.rs uradila njena koleginica i pevačica Dragica Radosavljević Cakana

Republika

Foto: printscreen

Merima Njegomir

 

Cakana se prisetila svih poznatih pevača koji su nedavno preminuli, pa se od Merime oprostila potresnim rečima. 

- Jutros sam saznala za Merimu, iako sam se potajno nadala da će ona pobediti ali… Tužno i pretužno i moje iskreno saučešće porodici. Otišla je umetnica naša draga Merima, nažalost cele Srbije i regiona. Bile smo bliske i vrlo često smo bile u kontaktu. Jedna duhovita žena koja je bila pre svega svojoj porodici i majka, i baka, i prijatelj i ja sam to dobro znala kao što je bila tu za svakog od nas. Ogromna tuga... Kao i Šaban, Džej, Marinko, Luis, Jordan, Nikolić, Toma Zdravković, Usnija i mnogi koji nisu više sa nama, biće zapravo uvek svojim velikim hitovima prisutni i mi ćemo nositi najlepše uspomene u vezi sa njima - izjavila je Cakana za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading