OVO JE BILA NJENA OAZA MIRA: Kuća Merime Njegomir na Kosmaju je pravo carstvo, evo kako izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.11.2021

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuća na Kosmaju Merime Njegomir bila je ujedno i njena omiljena nepokretna imovina, gde je uvek nalazila inspiraciju i mir, a evo šta se nalazi na zidovima porodičnog doma.

OVO JE BILA NJENA OAZA MIRA: Kuća Merime Njegomir na Kosmaju je pravo carstvo, evo kako izgleda! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

 

Vanserijska pevačiac Merima Njegomir napustila nas je u ranim jutarnjim satima nakon duge i teške bolesti sa kojom se borila do poslednjeg atoma snage. Prijatelji i porodica se i dalje ne mire sa istinom da ih je napustila njihova voljena, a informaciju da je preminula, potvrdila je i njena ćerka Ljubica. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Merima Njegomir

 

Inače, za života, Merima je volela da provodi vreme u kući na Kosmaju, gde je uživala u prirodi i čarima čistog i svežeg vazduha. Nedavno, pre nego što je legla u bolničku postelju,. Merima je otvorila vrata svoje prelepe oaze mira na Kosmaju i pokazala kako izgleda. Ono što se odmah moglo spaziti jesu njena dostignuća i brojne nagrade, kao i priznanja, koja je pevačica okačila na zidove, koje je stekla tokom duge karijere.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Merima Njegomir kuća

 

- Moj život je sada daleko mirniji nego što je bio, moja deca su zreli ljudi. Pre 8 dana je moja ćerka rodila svoje treće dee, ćerkicu Lavu. To su lepe stvari, imaš za čim da se okreneš. Istina je da se jedino ljubav deljenjem množi. Imam tri ćerke i jednog sina, sada imam i tri unuke i jednog unuka, za sad je to taj skor, biće još Bože zdravlja - rekla je Merima, a potom se osvrnula i na težak period života.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Merima Njegomir kuća na Kosmaju

 

- Najteže mi je bilo devedesetih. Tih godina se i u mom privatnom životu desile stvari koje niko ne želi, ali jednostavno se dese. Desio se razlaz sa mojim mužem, ocem moje dece. Bilo je jako teško, malo se radilo i zarađivalo. Morao si uvek da imaš plan B. Čak sam radila i neke druge stvari. Pamtim samo lepe dane i lepe stvari. Mi smo imali uspešan brak, ostali smo u dobrim odnosima. Čak smo i stanovali blizu, nisam deci oduzimala ljubav. On nažalost već godinu i po dana nije sa nama -rekla je pevačica u emisiji "Premijera-Viked Specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading