NINA JANKOVIĆ NA DAN VENČANJA DOŽIVELA NEPRIJATNOST! Gledala sam kako Romkinja BACA BEBU, poremetilo me je to!

Autor:

Zabava

18.11.2021

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Nina Janković otkrila je detalje sa venčanja, pa priznala da postoje neki detalji kojih se nerado seti.

NINA JANKOVIĆ NA DAN VENČANJA DOŽIVELA NEPRIJATNOST! Gledala sam kako Romkinja BACA BEBU, poremetilo me je to!

Foto: youtube.com/kurir/printscreen

Glumica Nina Janković godinama je u srećnom braku sa Matejom Dikićem, sa kojim ima sina i ćerku, ali iako neretko deli momente idiličnog života na društvenim mrežama, u javnosti retko govori o svojoj privatnosti,

Nina je nedavno govorila o svom venčanju i tom prilikom otkrila neke nepoznate detalje, te kroz osmeh otkrila da su brojne kolege ulepšale bitan dan, ali i da postoji veliki broj anegdota koje će pamtiti zauvek... Tamara Dragičević i Gordan Kičić su pevali, dok joj je sveštenik rekao da bi muža trebalo da gazi ceo život, a ne samo jednom..

 

 

Ipak, postoji jedan događaj sa venčanja koji joj je ostao u lošem sećanju, te o njemu nerado govori, a i dok priča o tome, osmeh sa lica nestaje.

– Ispred crkve Svetog Marka ima toliko Roma, koji toliko vuku ljude, da im ližu cipele, da žena baca bebu… To je stvarno deo koji remeti i uništava neke od najlepših trenutaka u životu – rekla je glumica istovremeno tužna i besna, prenosi Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading