ON IMA DVA I PO METRA! DOBRO, OVIH POLA SAM JA DODAO: Klasični spektakl na TV Hepi, Marić šok izjavom zaledio sagovornike!

Autor: Republika

Vesti

18.11.2021

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati novinar Milomir Marić u svega nekoliko rečenica uspeo je da napravi pravi spektakl na TV Hepi u emisiji "Dobro jutro Srbijo".

ON IMA DVA I PO METRA! DOBRO, OVIH POLA SAM JA DODAO: Klasični spektakl na TV Hepi, Marić šok izjavom zaledio sagovornike!

Foto: printscreen

Marićevi gosti, glavna urednica Sputnika Milinčić i politički analitičar Dejan Vuk Stanković komentarisali su aktuelne dnevno političke teme i predstojeću posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića Rusiji.

Upravo postavljajući pitanje vezano za ovu temu, Marić se osvrnuo na nedavni intervju koji je šef države dao za ruske medije, konkretno za poznati Jutjub kanal "Solovjev lajv".

- Ruski kolega je oduševljen srpskim predsednikom. U nekom neformalnom tonu, on je rekao da predsednik Vučić ima dva ipo metra - rekao je Marić, nakon čega su gosti u studiju prsnuli u smeh.

- Dobro, nemoj baš preterivati - rekla je Milinčićeva Mariću, a voditelj je prihvatio njenu opasku poručujući:

- Dodao sam ovih pola - rekao je Marić.

Marić je, nakon toga, nastavio u istom stilu.

- Ovaj ruski novinar doživeo ga je čoveka koji ima dva ipo metra, kao viteza koji se bori za svoj narod - rekao je Marić.

U sve se umešala novinarka Katarina Korša koja je na internetu proverila i otkrila da je predsednik Srbije visok 199cm.

Kada je, pak, reč o poseti predsednika Srbije Rusiji i razgovorima koji predstoje sa predsednikom Vladimirom Putinom, Marićevi sagovornici saglasni su da je reč o značajnoj poseti, čiji će rezultati, imajući u vidu odnose dve zemlje, najverovatnije biti pozitivni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading