SANJA MARINKOVIĆ ISPROZIVALA JELENA KARLEUŠU: Voditeljka u svađi sa pevačicom, javno je ponizila! (vIDEO)

Autor:

Zabava

18.11.2021

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Marinković u emisiji ,,Magazin in" isprozivala je pevačicu Jelenu Karleušu.

SANJA MARINKOVIĆ ISPROZIVALA JELENA KARLEUŠU: Voditeljka u svađi sa pevačicom, javno je ponizila! (vIDEO)

Foto: instagram.com

Poznata pevačica Jelena Karleuša svojevremeno gostovala je u emisiji kod voditeljke Sanje Marinković, a njeno gostovanje završilo se njihovom svađom. Jelena je i inače poznata u javnosti kao pevačica koja voli da se raspravlja i svađa sa koleginicama ili drugim javnim ličnostima, pa se ovog puta voditeljka našla na njenoj listi za nadmudrivanje.

Jelena je bila gost u emisiji, a tom prilikom odgovorila je na sva goruća pitanja koja su zanimala javnost. Po snimku koji je postao viralan na društvenoj mreži TikTok može se zaključiti da je voditeljka Sanja bila izuzetno prijatna prema Karleuši, ali da joj to nije odgovaralo, pa je pevačica imala potrebu da istakne kako je ona izuzetno bitna pevačica i da treba da se oseti privilegovano što ona sedi u emisiji pred kamerama.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jelena Karleuša

 

Međutim, Sanja nije neko ko ostaje dužan gostima poput Karleuše, pa ju je pitanjem vrlo fino i kulturno vratila na mesto. Naravno da Jelena ni na to nije ostala bez teksta, pa je nastavila da provocira i omalovažava Marinkovićevu.

 

- Ti znaš li ko ti uopšte sedi u emisiji? Da ti objasnim, ali da me ne prekidaš, pošto me inače prekidaš, je l' ti znaš kako se ja zovem? - provocirala je Jelena.

- Ko je kriv što još uvek nisi uspela da uradiš posle toga? - upitala je voditeljka Sanja.

- Pa... Ko je rekao da nisam ništa uradila? - ostala je zbunjena Karleuša.

Detaljnije u nastavku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ja

18.11.2021 10:43

Vidite koliko su mlade, kakav je nameštaj, kakve su im frizure?!...