SORAJA PUKLA 300.000 EVRA NA LUKS ROĐENDAN: Zavirite na starletinu proslavu, SPECIJALAN poklon je šokirao! (VIDEO)

Autor: Ognjen Bogdanović

Zabava

16.11.2021

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Soraja Vučelić najpoznatija starleta proslavila je sa prijateljima rođendan, na koji je dala skoro 300. 000 evra, a luksuz i skupoća će vas iznenaditi.

SORAJA PUKLA 300.000 EVRA NA LUKS ROĐENDAN: Zavirite na starletinu proslavu, SPECIJALAN poklon je šokirao! (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva, Instagram.com

Jedna od najpoznatijih starleta Soraja Sara Vučelić danas proslavlja svoj 35. rođendan, a portal Republika.rs došao je u dosed ekskluzivnih kadrova koji će vas sigurno oduševiti. 

Naime, Soraja je svoj rođendan organizovala u Istanbulu, na gala proslavu pozvala je svoje prijatelje koji su prethodnih godina uvek uz nju. Jedna od najpopularnijih starleti oduvek je bila u žiži javnosti zbog ekstavagantnog života, skupocenih komada garderobe, ali i burnih dešavanja koji su se nekako povezivali uvek uz njeno ime.

Republika

Foto: instagram.com

Soraja Vučelić Instagram

 

Na rođendan Soraja je pozvala i Anu Korać, njenu dugogodišnju prijateljicu, koja nije odsustvovala ovog puta sa rođnedana, te je spakovala stvari, poklon i pokupila svoju kartu pravac za Istanbul.

Pre same proslave Soraja je na Instagram profilu podelila video snimak na kom se vidi da ulazi u helikopter. Naime, Vučelićeva je dobila specijalni poklon vožnja helikopterom, zbog čega je bila oduševljena, pa nije mogla da izdrži, a da to ne podeli sa njenim pratiocima na društvenim mrežama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

 

Sa druge strane, izvor blizak starleti, otkrio nam je i koliko je novca uloženo u gala proslavu u luksuznom hotelu koji se nalazi u samom srcu Istanbula. Jedan od prestižnijih hotela, koji inače važe za mesto gde dolaze samo suvi bogataši Soraja je iznajmila za svoj rođendan.

- Soraja uživa, preuzbuđena je zbog svega što joj se dešava, pokloni joj stižu sa svih strana, čestitke takođe. Ona voli svoj rođendan, voli jer tada okupi prijatelje, sa kojima se i inače druži, ali ona voli da ih okupi sve na jednom mestu, kako bi svi zajedno uživali i proslavili njen dan. Dobila je i specijalne poklone, koji su se stvarno ostavili bez daha, a mogu i da vam kažem da je za ovaj rođendan odvojila i skoro 300. 000 evra, mislim to vam govori da ona stvarno ne štedi kada su prijatelji u pitanju. Voli da živi u luksuzu, a ako može i svojim prijateljima to da omogući, zašto da ne - govori izbor za Republika.rs koji je blizak Soraji.

 

U nastavku možete pogledati kako je izgledala luksuzna proslava Sorajinog rođendana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mica

17.11.2021 23:24

Soraja dzabe sve kada smanjujes glavu i nos posle 100 operacija u fotosopu!

Pile

17.11.2021 23:26

Na rodjendanu kod Soraje Dušica Jakovljević, novinarka plava što gostuje po Zadruzi Milena, ostalo sve neke plastične lutke, šta li ove dve lepe žene rade sa takvim personama i nekim likom debelim prascem koji sve plaća?! Najjače od svega na Sorajin rodjendan njen bivši/ sadašnji/kombinacija dobio dete! Sudbina! 👌🏻 P.s. Soraja nema prijatelje, ona sve gleda kroz interes i medjusobna korist, tako da ne bi dinar potrošila, to je platio debeli...