DUŠU SMO ISPLAKALI ZAJEDNO, NEDOSTAJE MI: Lepa Lukić otkrila potresne detalje o SMRTI MUŽA, a onda otkrila priču o Marinku Rokviću! (FOTO)

Autor: Ognjen Bogdanović

Zabava

16.11.2021

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Lukić u intervjuu za portal Republika.rs otkrila je manje poznate detalje o njenom preminulom suprugu, a onda se dotakla njenog prijateljstva sa Marinkom Rokvićem.

DUŠU SMO ISPLAKALI ZAJEDNO, NEDOSTAJE MI: Lepa Lukić otkrila potresne detalje o SMRTI MUŽA, a onda otkrila priču o Marinku Rokviću! (FOTO)

Foto: youtube.com

Pevačica narodne muzike Lepa Lukić na komemoraciji preminulog prijatelja i kolege Marinka Rokvića ispričala je potresnu i javnosti manje poznatu priču o tome da su bili 75 dana van prostora Srbije, zatvoreni u Americi zbog bombardovanja.

Međutim, kako je Lepa bila potresena celom situacijom, nije stigla da kroz gorke suze žalosti ispriča svaki detalj. Pevačica raskošnog glasa oglasila se za portal Republika.rs i otkrila svaki detalj njenog i Marinkovog ropstva u Americi, nakon što su proglasili bombardovanje. 

Republika

Foto: Republika.rs

Lepa Lukić u suzama

 

- Imali smo turneju, 10 zakaznih koncerata, odradili smo 7 kada je zabombardovalo, otkazana su tri, zbog toga što je počelo. Mi smo u hotelu bili smešteni, taj organizator koji nas je doveo, mi smo morali da napustimo hotel, onda su nas naši prihvatili Srbi, videli su u kojoj smo situaciji, i mene i Marinka su prihvatili, Joka, mnogo dobra žena, svi je vole u Torontu, pomagala je ljudima i inače. Mi smo se preselili, ni tamo, ni ovamo, stalno smo pevali ispred tamo na Trgu, pevali smo ,,Vidovdan" protestvovali smo. I tako 75 dana koliko je bilo, kada je prestalo bombardovanje, Marinko, pošto je jedno vreme bio kod sina, on se vratio natrag, ja sam ostala, počela sam da radim tamo, u međuvremenu sam se udala tamo. Sve zajedno sam bila godinu i po dana, kada sam otišla bio je mart, radila sam, onda sam se vratila! Mnogo me nedostaje Marinko - govori Lepa za Republika.rs. 

Lepa je potom otkrila zbog čega se vratila i kada za Srbiju. Naime, kako nam je opisala, tada je srela svog supruga, kog je izgubila pre dve godine, a sa njim je provela lepe uspomene, kojih se i danas priseća. 

Republika

Foto: instagram.com

Marinko Rokvić i Slavica Rokvić

 

- Upoznala sam tamo supruga. Venčali smo se, nisam htela tamo da čekam papire, neću da živim tamo. Odradila sam šta sam imala i čekala sam nekim četiri, pet meseci čekala papire i otišla sam u Kanadu. Onda sam otišla tamo, u jednom restoranu lepom, tu sam pevala ,,Makadam", pevala sam tu da bih napravila papire, odnosno pasoš, tri godine treba da budeš u cugu, ili da se vraćaš, jer ono što si van Kanade, to ti ne prihvataju. Majka mi je bila posle sve više bolešljiva, pa više nisam ni išla. Svakih šest meseci moram da odem tamo, budem tamo po mesec dana, po Čikagu, nigde ovde nisam radila, tamo sam radila. I kada odradim te koncerte ja se vratim, sastavim lepo i korisno. Ja već imam njihov pasoš i primanja, normalno, jer sam kao udata tamo se venčala i meni sve pripada i pre dve godine sam izgubila muža. Dve godine nisam ušla u Kanadu, jer je korona. Da nije korona, a da ja ne odem tamo, oduzeli bi mi ta primanja. 

Za kraj razgovora Lepa Lukić se osvrnula i da proplakane dane sa Marinkom, koje su proveli u Americi. 

Republika

Foto: printscreen

Lepa Lukić

 

- Marinko i ja smo danima plakali, dušu smo isplakali dok smo bili tamo. To su bile strašne scene šta smo sve preživeli. Mnogo sam vezana za Marinka, volela sam ga mnogo i uvek ću ga pamtiti kao dobrog prijatelja i odličnog pevača - završava Lepa razgovor za Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ddt

17.11.2021 10:37

Jao babetina pobegla od bombardovanja,udala se dobila papire i penziju. I ja bi dusu isplakala na tvom mestu,bas