GLUMAC PREMINUO U 42. GODINI ŽIVOTA: Prijatelji i porodica zavijeni u CRNO! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.11.2021

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer poznatog glumca oglasio se za medije i otkrio šta se zapravo desilo.

GLUMAC PREMINUO U 42. GODINI ŽIVOTA: Prijatelji i porodica zavijeni u CRNO! (FOTO)

Foto: Photo by Andriy Tod on Unsplash

 

Poznati glumac Hit Firman proslavio se ulozi u seriji ,,Mornarički istražitelji" i ,,Bouns". Ovaj holivudski glumac preminuo je u 42. godini života nakon duge i teške bolesti. 

Kako je saopšteno, uzrok smrti nije otkriven, zbog čega se dovodi u pitanje šta se zapravo desilo. Menadžer Džo Montifjore potvrdio je vest za publiku i medije da je njegov saradnik i prijatelj Hit preminuo. 

- Istinski smo skrhani gubitkom našeg voljenog Hita Frimana. Kao briljantno ljudsko biće puno duha, ostavio je dubok trag u našim srcima. U životu je bio duboko lojalan, privržen i pun zahvalnosti prema prijateljima i porodici. Bio je vrlo ponosan na svoj rad na filmu i uzbuđen zbog sledećeg poglavlja u svojoj karijeri. Sećanje na njega kao sina, brata, ujaka, prijatelj, izuzetno nadarenog glumca i producenta, predanog kuvara i čoveka sa najzaraznijim i spektakularnim smehom, zauvek će živeti. Neka sećanje na njega bude blagoslov za sve koji su ga znali i voleli - napisao je Montifjore u zvaničnom saopštenju, prenosi Deadline.

Prijatelji i porodica se opraštaju potresnim i emotivnim porukama od preminulog glumca, a svi će ga pamtiti kao vedru i nasmejanu osobu koja je svima volela da pomaže. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading