BJELA MI JE NUDIO ULOGU, PA ME ŠUTNUO: Milica Pavlović izvisila za rolu u "Tomi"!

Autor:

Zabava

16.11.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Pavlović (30) nedavno se oprobala i kao glumica u seriji "Pevačica", u kojoj joj je dodeljena glavna uloga, a sada je ispričala kako je izvisila za ulogu u filmu "Toma".

BJELA MI JE NUDIO ULOGU, PA ME ŠUTNUO: Milica Pavlović izvisila za rolu u "Tomi"!

Foto: ST/VB.LUKIĆ/E-Stock/Časlav Vzkojičić

 

Naime, ona tvrdi da joj je Dragan Bjelogrlić nudio da zaigra u njegovom projektu, ali se predomislio! Pavlovićka kaže da je Bjela šutnuo zbog toga što je na kraju presekao i rešio da u filmu ne bude angažovana nijedna pevačica, a da je Milica ostala u igri, tumačila bi lik Lepe Lukić.

- Išla sam na sastanak s Bjelom, ali na kraju je odustao od toga da bilo koja pevačica bude u filmu. To je njegov projekat i sasvim je normalno da on na donosi sud i to je u redu. Bila mi je ponuđena uloga Lepe Lukić, a i da sam je dobila, ponela bih se što profesionalnije da nikoga ne bih izneverila. Bila mi je čast da uopšte govorim na ovu temu s njim. Imala sam glavnu ulogu u seriji "Pevačica" i presrećna sam što mi se ukazala prilika da pokažem sve što umem. Mislim da sam dobro dočarala lik Ivane Lazić u seriji - ispričala je Milica u emisiji "Grand specijal", pa je dodala da je isprva mislila da su pokušali da se našale s njom, nudeći joj glavnu ulogu u "Pevačici":

Republika

Foto: ST/D. KUJUNDŽIĆ

Dragan Bjelogrlić

- Kada su me prvi put pozvali na kasting, mislila je da je u pitanju šala, da se neko sprda sa mnom. Pomislila sam da me neko zeza, pa me je Vuk Kostić pozvao i pitao što se ne javljam i ne odgovaram na pozive i poruke. Na kraju sam došla na kasting, ali se nisam spremila. Nisam znala tekst i scene napamet jer mi nisu na vreme rekli šta treba da spremim, ali je sve na kraju dobro prošlo.

Pavlovićka tvrdi da, uprkos tome što joj se gluma osladila, ne planira da dublje zagazi u ove vode jer joj je primarni posao pevanje.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Milica Pavlović

- Ne bih volela da moj primarni poziv, a to je pevanje, trpi jer sam se angažovala oko glume. U ovom momentu bavim se modelingom, zaštitno sam lice raznih brendova i desi se da osetim da mi je nekad i previše obaveza. Borim se svakog jutra sa mejlovima i ponudama, ali zasad ne bih prihvatala nove uloge. Eventualno bih to uradila kada bi mi se ponudila neka specifična uloga u filmu. Ali znate šta je problem... Dobila sam u seriji glavnu ulogu, prvo, pa muško, tako da ne znam, ne bih ispod toga išla. Ne znam kog partnera bi mogli da mi ponude da bih rekla: "E može! To je uloga za mene." Videćemo. Za sada stvari ovako stoje - zaključila je folkerka.

 

Foto: youtube.com/printscreen

 

 

Plašila sam se da ne obrukam porodicu

 

Milica tvrdi da joj je bilo bitno da ne obruka porodicu ulogom u pomenutoj seriji jer ona ipak nije školovana glumica.

- Ja sam dete iz patrijarhalne porodice, vaspitali su me divni ljudi, koji su sve žrtvovali zbog mene da bih ostvarila svoje snove, pa da ih obrukam na bilo koji način nije bila opcija. Znala sam da živim u manjoj sredini i da moram biti primer toga da kad dete odrasta s babom i dedom ne mora da znači da će biti propalitet i loša osoba zato što nema roditeljsku podršku. Mislim da sam na pravom putu, barem dajem sve od sebe da budem. Nisam školovana glumica i plašila sam se reakcija ljudi, ali vidim da je na kraju sve ispalo kako treba - kaže Milica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vladimir

16.11.2021 07:23

Drži se ti Milice pevanja.

Djoka

17.11.2021 07:27

Koliko prepotentno i iskompleksirano deluje....ne bi išla ispod glavne uloge i partnera da bira....nemaš ti sa glumom vezice curice. Drži se tezgi.