GLUMICA SNEŽANA SAVIĆ OTKRILA ŠOK ISTINU: Ljubila sam se s Bjelom, gluma se otela kontroli! (FOTO)

Autor: Melina GVERO

Zabava

01.11.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana: "Nije bio dogovor s Bjelom, on je takav čovek, voli da glumi iskreno".

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Glumica Snežana Savić

 

Glumica Snežana Savić mami uzdahe publike i dan-danas, a za scenu u kojoj se ljubi s Draganom Bjelogrlićem u kultnoj seriji "Bolji život" otkrila je da nije bila gluma, nego da se poljubac oteo kontroli i bio iskren, te joj je, kao takav, ostao urezan u sećanju. Snežana je jednom prilikom otkrila interesantne detalje baš o ovoj ljubavnoj sceni. Naime, na pitanje novinara koji njen kolega se najbolje ljubi Savićeva se dotakla upravo Bjelogrlića.

Republika

Foto: printscreen

Snežana Savić

 

- Mnogo tražite od mene. Zavisi dokle ideš i da li je pravi poljubac. S Bjelom sam se pravo ljubila. Nije bio dogovor, otme se kontroli i on je takav čovek, voli da glumi iskreno, valjda. Ne znam - rekla je Snežana Savić.

Glumac Dragan Bjelogrlić se svojevremeno dotakao ove teme, pa progovorio i o poljupcu s pevačicom Lepom Brenom na snimanju filma "Hajde da se volimo". Bjela je otkrio da scenu poljupca nisu hteli da simuliraju niti da foliraju.

Republika

Foto: ST/D. KUJUNDŽIĆ

Dragan Bjelogrlić

 

- Pošto Brena nije imala glumačkog iskustva, ja sam joj rekao da sve radim realistično i da nema foliranja, da taj poljubac moramo da uradimo onako kako se to radi. Sećam se da je reditelj Stanko Crnobrnja vikao: "Stop, stop, Breno, lakše malo." Ozbiljno je shvatila tu ulogu jer je veliki profesionalac i sve je radila 100 odsto, ali na kraju u film je ušla ipak ona blaža verzija poljupca, koja nije bila prava - rekao je Dragan Bjelogrlić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading