GORI "RENDŽ ROVER" LUKASOVE BIVŠE: Skupoceni automobil izgoreo u požaru u Banjaluci! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.11.2021

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšu devojku Ace Lukasa, starletu Božanu Vujinović, prate mnogi skandali kroz karijeru, te joj se na listu dodaje današnji incident gde joj je izgoreo automobil na parkingu tržnog centra.

GORI "RENDŽ ROVER" LUKASOVE BIVŠE: Skupoceni automobil izgoreo u požaru u Banjaluci! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Vlasnica automobila "rendž rover", koji je danas, izgoreo u garaži šoping centra "Delta Planet" u Banjaluci, je Božana Vujinović, najpoznatija starleta iz Banjaluke.

Božana je u javnosti poznata kao bivša devojka poznate muzičke zvezde, Ace Lukasa.

 

 

Još uvek nije poznat uzrok zbog kojeg je izbio požar na vozilu, a nakon obavljenog uviđaja i završenih veštačenja očekuje se više informacija.

 

 

Podsetimo, da su atraktivnu plavušu spajali i sa poznatom fudbalskom zvezdom, Nejmarom,  zbog fotografije iz Pariza, kada su mediji pisali da poznati fudbaler navodno nije ostao imun na šarm ove prelepe Bosanke.

Kako je prate mnogi skandali, jedan od najvećih, izbio je kada je osvanula vest da je Božana sa još jednom devojkom navodno uhapšena u jednom hotelu u Bečićima, gde su navodno uhvaćene sa šest turskih državljanina, ali i da je 2014. godine uhapšena zajedno sa starletom Mimi Oro u akciji suzbijanja elitne prostitucije.

Foto: Privatna arhiva

Božana broji mnoge skandale u svojoj karijeri

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kiki

15.11.2021 19:32

Prava dama ne pravi selfije u toaletu. Koja primitivnost.