MARIJA ŠERIFOVIĆ OBJAVILA SREĆNE VESTI: Pevačica pokazala snimak sa veridbe, svi su u ŠOKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.11.2021

16:53

Marija Šerifović objavila je na svom Jutjub kanalu veridbu mladog para, na kojoj je ona pevala.

MARIJA ŠERIFOVIĆ OBJAVILA SREĆNE VESTI: Pevačica pokazala snimak sa veridbe, svi su u ŠOKU! (FOTO)

youtube.com/printscreen

Jedna od najvećih muzičkih zvezda naših prostora, Marija Šerifović, objavila je na svom Jutjub kanalu veridbu mladog para, kojoj je i sama prisustvovala.

Kako je Marija  na početku snimka ispričala, nju je nazvasla prijeteljica i zamolila da prisistvuje ovoj veridbi, da pomogne mladiću ovako lepim povodom.

youtube.com/printscreen

Marija Šerifović zapretila mladom paru

Marija je objasnila,da je srela momka u garaži svoje zgrade, koji joj je prišao i rekao da je on mladić koji će zaprositi devojku.

- Meni prilazi momak: "Zdravo Marija, ja sam taj i taj, drugarica te je zvala". Rekoh: "Dobro, pucaj, šta si zamislio". Ja ga pitam: "Gde se to dešava, aman". Uglavnom, ispostavlja se da on živi u mojoj zgradi, dva sprata ispod mene. Što znači da ću ja u 20.30 sići u stan dole, doći će moj gitarista Dule Alagić, i da vidimo kako će izgledati ta veridba, ovo će biti zabavno - najavila je Marija.

Kada je mladi par ušli u stan i kada je ona shvatila šta se dešava, Marija je izašla iza zavese i pitala mladića: "Jesi li ti siguran da ovo želiš".Par se nasmejao, a dečko je nakon toga zaprosio svoju izabranicu.

youtube.com/printscreen

Marija Šerifović krunisala veridbu

Pevačica im je zatim otpevala svoje hitove "11" i "Pametna i luda" i poručila paru:

- S obzirom na to da sam vam pevala veridbu, moram da vam pevam i svadbu. Broj dva, rekla sam, ako neko napravi neko s***e i ako dođe do razvoda, daleko bilo, da opet ja to obeležim. Ja sve radim, ali potrudite se da do toga ne dođe. Ja vam želim puno sreće i ljubavi i da se volite, i ti mali, da voliš onako kako muškarci današnji ne znaju baš da vole - rekla je Marija i oduševila par.

 

Komentari (0)

Loading