MARIJA ŠERIFOVIĆ OBJAVILA SREĆNE VESTI: Pevačica pokazala snimak sa veridbe, svi su u ŠOKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.11.2021

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović objavila je na svom Jutjub kanalu veridbu mladog para, na kojoj je ona pevala.

MARIJA ŠERIFOVIĆ OBJAVILA SREĆNE VESTI: Pevačica pokazala snimak sa veridbe, svi su u ŠOKU! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Jedna od najvećih muzičkih zvezda naših prostora, Marija Šerifović, objavila je na svom Jutjub kanalu veridbu mladog para, kojoj je i sama prisustvovala.

Kako je Marija  na početku snimka ispričala, nju je nazvasla prijeteljica i zamolila da prisistvuje ovoj veridbi, da pomogne mladiću ovako lepim povodom.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Marija Šerifović zapretila mladom paru

Marija je objasnila,da je srela momka u garaži svoje zgrade, koji joj je prišao i rekao da je on mladić koji će zaprositi devojku.

- Meni prilazi momak: "Zdravo Marija, ja sam taj i taj, drugarica te je zvala". Rekoh: "Dobro, pucaj, šta si zamislio". Ja ga pitam: "Gde se to dešava, aman". Uglavnom, ispostavlja se da on živi u mojoj zgradi, dva sprata ispod mene. Što znači da ću ja u 20.30 sići u stan dole, doći će moj gitarista Dule Alagić, i da vidimo kako će izgledati ta veridba, ovo će biti zabavno - najavila je Marija.

Kada je mladi par ušli u stan i kada je ona shvatila šta se dešava, Marija je izašla iza zavese i pitala mladića: "Jesi li ti siguran da ovo želiš".Par se nasmejao, a dečko je nakon toga zaprosio svoju izabranicu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Marija Šerifović krunisala veridbu

Pevačica im je zatim otpevala svoje hitove "11" i "Pametna i luda" i poručila paru:

- S obzirom na to da sam vam pevala veridbu, moram da vam pevam i svadbu. Broj dva, rekla sam, ako neko napravi neko s***e i ako dođe do razvoda, daleko bilo, da opet ja to obeležim. Ja sve radim, ali potrudite se da do toga ne dođe. Ja vam želim puno sreće i ljubavi i da se volite, i ti mali, da voliš onako kako muškarci današnji ne znaju baš da vole - rekla je Marija i oduševila par.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading