NIKAD VIĐENA FOTKA MARINKA ROKVIĆA SA SNAJKOM: Sara se oprostila dirljivim rečima, pa otkrila detalj koji niko nije znao o pevaču! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.11.2021

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Rokvić, inače supruga Marka Rokvića oprostila se na Instagram profilu od Marinka Rokvića, pa je objavila fotografiju koju javnost do sada nije imala priliku da vidi.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Marinko Rokvić preminuo

 

Pevač Marinko Rokvić preminuo je iznenada 6. novembra nakon duge i teške bolesti kancera pankreasa, zbog čega je njegove porodica zavijena u crno. Marinko je iza sebe ostabio bogatu porodicu udovicu Slavicu, sinove Marka, Nikolu i Dario, kao i snajke Saru i Bojanu. 

Marinko je u svojoj karijeri imao vrlo uspešne hitove, bliske saradnike, a kolege pevači i pevačice su ga obožavale, što su i dokazale time što su u velikom broju došle na njegovu sahranu. Poslednji pozdrav i ispraćaj na večni počinak održao se na Novom bežanijskom groblju, a sada se oglasila Marinkova snajka Sara i objavila fotografiju na Instagramu sa pokojnim pevačem. 

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Nikola Rokvić, Slavica ROkvić Marko Rokvić

 

Nikad viđena fotografija Marinka Rokvića sa snajkom Sarom je raznežila sve, a ona se prisetila emotivnih trenutaka sa njim. 

- U njegovu kuću ušla sam kada mi je bilo 16 godina. Narednih 17, od njega sam doživela samo ljubav i poštovanje, bez ijednog jedinog izuzetka. Stub naše porodice uvek je bio podrška, pomoć i vetar u leđa. Veliki učitelj kako treba ići kroz život. Mnogo sam naučila. Kako treba poštovati druge, pomagati onima kojima je potrebno, a pre svega vrlo voditi računa i o sebi. Kako treba raditi ono što voliš, biti uporan, imati samopouzdanja, truditi se, izgarati za svoju strast, ali nenametljivo i na svoj način. Tražiti kvalitet, i ne pristajati na manje, uvek oprostiti i biti čovek koji svima otvara svoja vrata i ruke. Kako uvek imati na umu da je porodica najvažnija i držati je se čvrsto. Kako biti hrabar, snažan umom, veliki optimista, dostojanstven, čist u duši i podignute glave - napisala je Sara. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading