UNUCI MARINKA ROKVIĆA SE OPROSTILI OD DEDE: Srceparajućim porukama se obratili pokojnom pevaču: On je naš anđeo čuvar! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.11.2021

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinko Rokvić preminuo je iznenada 6. novembra, a njegovi unuci Leona i Simeon su se potresnim rečima oprostili od nejga.

Republika

Foto: Instagram.com, Youtube printscreen

Marinko Rokvić i unuci

 

Pevač Marinko Rokvić preminuo je iznenada 6. novembra, nakon duge i teške bolesti. Marinko se prethodnih godinu dana intezivno borio sa kancerom pankreasa, koji ga je i odveo na večni počinak. Na sahranu Rokvića koja se održala na Novom bežanijskom groblju, došle su njegove kolege, bližnji i porodica. 

Marinkov sin Nikola Rokvić održao je potresan govor na očevoj sahrani. Poslednjim pozdravom, izrecitovao je potresnu pesmu koju je napisao za oca pre njegove smrti. 

Uspeli smo da se istrgnemo iz tvoje senke, a sad mogu da kažem da smo mi ponosni u tvojoj senci i dalje. Unučići te pozdravljaju bićeš najbolji deda uvek. Mudar i smiren si bio do poslednjeg dana za godinu dana nije izašla iz tebe nijedan ružna reč, bio si ostao gospodin ostaćeš zapsian u večnosti. Pogledaj koliko nas je došlo duša mi je puna tata -rekao je Nikola. 

Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana Barović objavili su emotivan i dirljiv klip na Instagram profilu, na kom se vidi da njihova deca ćerka Leona i sin Simeon za pokojnog deku Marinka Rokvića šalju poslednji pozdrav. 

Naime, Bojana je snimila kako Leona i Simeon prave crtež, na kom je pisalo ,,Za dedu od Leone", a potom su izašli u park i balone sa helijumom pustili u vazduh, sa poruka za deku ,,na nebo". Pored toga, Bojana je napisala i oproštajno pismo za pokojnog Marinka, a reči koje je ispisala dirnule su svakoga u srce. 

 

 

Dragi naš deda Minko, oprostiću se od tebe i ovako, uz njih... Jer su oni ti koji će tvoj zlatni niz nastaviti, kroz sve pesme i priče kojih je mnogo, ali najvažnija priča koju će slušati je o tome koliko si velik bio.. Ne, ne samo u muzici, to će svakako znati... Već po veličini koja se na kraju najviše vrednuje, po ljudskosti, snazi, hrabrosti i pre svega dostojanstvu! - počela je Bojana, pa dodala:

- Dostojanstvu kakvom samo možemo da se divimo i nadamo da će oni naslediti barem delić... Možda nisi bio neko ko je mnogo pričao, ali si nam kroz svoju tišinu u svojoj muci ispričao sve! Za druge ćeš ostati legenda, a za nas heroj i naš andjeo čuvar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading