ZORAN KALEZIĆ O BOLESTI! Pevač otkrio u kakvom je stanju i kako se oseća: AKO SE U UTORAK PROBUDIM...

Autor:

Zabava

12.11.2021

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač narodne muzike Zoran Kalezić potvrdio je da boluje od kancera pluća, a sada je otkrio kako se oseća i da li je spreman za operaciju koja ga čeka u utorak.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Zoran Kalezić o bolesti

Poznati pevač narodne muzike, veliki prijatelj i kum pokojnog Tome Zdravkovića, Zoran Kalezić potvrdio je da boluje od kancera pluća, te da u ponedeljak odlazi u bolnicu u Crnu Goru, kako bi se u utorak operisao.

Republika

Foto: Printscreen

Zoran Kalezić ide na operaciju

Ekipa Srpskog telegrafa i portala Republika.rs, stupila je u kontakt sa Zoranom Kalezićem koji nam je otkrio kako se oseća, te kakva su mu očekivanja i da li je spreman za utorak, koji je za njega veliki dan.

- Hm... Kako sam...Dobro sam, koliko mogu da budem, nadam se najboljem, ne bih isao u bolnicu inače. Najbolje da sačekamo utorak pa ako se probudim da me onda pozovete i da pričamo, kako se sad osećam nije važno. Ja nemam problem u glavi, ali ovo iščekivanje tog momenta me izludelo, danas ispitivanje, pretrage, sutra i tako dan za danom. Hvala što brinete, svako dobro Vam želim - rekao je Zoran Kalezić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading