STOP NASILJU NA MUŠKARCIMA! Dragan Marinković Maca BRUTALNO izvređao Mariju Karan: ŽIVOTINJO, SKUVAJ RUČAK, RADI NEŠTO, NE MAFIJAJ! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.11.2021

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj i glumac Dragan Marinković Maca izazvao je haos na društvenim mrežama nakon što je ošto osudio postupak Marije Karan koja je polupala svom dečku automobil zbog pretrpljenog fizičkog nasilja.

Republika

Foto: ST/D. Kadić, N. Mandić

Dragan Marinković Maca izvređao Mariju Karan

Nedavno je kao bomba u javnosti odjeknula vest da je na glumicu Mariju Karan fizički nasrnuo njen dečko, a da je nakon udaraca koje je dobila od njega, ona njemu razlupala automobil marke ''Porše'' i to ni manje ni više nego protivpožarnim aparatom.

Republika

Foto: printscreen

Marija Karan polupala automobil svog dečka

Na ovu temu govorili su mnogi, pa i Dragan Marinković Maca koji je u svojoj emisiji koju vodi na ''Red Tv-u'' u prelistavanju štampe na incident koji se dogodio izgovorio stvari protiv žena koje su razbesnele mnoge korisnike društvenih mreža. Naime, on je sa negodovanjem govorio o činjenici da žene masovno lupaju i uništavaju imovinu svojim partnera, pod izgovorom dobijenih batina.

- Protivpožarnim aparatom čoveku slomila auto... Pametna žena... Pa kako bih joj j**** mat** u us**! A ne, ne, to nije nasilje, to je jedna uvređena žena, mučenica, koja je uzela protivpožrni aparat, životinja, uzela i slomila mu auto. Kako bih joj ja j**** mater, kako bih im ja j**** mater, tim damama i tim mučenicama! Stop nasilju nad muškarcima! - rekao je Maca u emsiji, pa dodao:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dragan Marinković Maca o ženama koje lupaju automobile

- Majku vam j****, ne mafijajte, idite ručak napravite, skuvaj supu, radi nešto, majku ti j****. "Jaka, pala pa ustala", majku ti j**em, napravi supu, otiđi na pijac, p**** ti materina bolesna. Majku vam j**** nedoj***** i pogrešno ka****. Ona je mučenica?! Fuj! - ispričao je voditelj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dejan

12.11.2021 12:29

Bravo Marinkoviću!

Ljubica

12.11.2021 15:30

Fino čovek objasnio.

Boban

12.11.2021 17:17

Jedi govna bre pedercino jedna bolesna! Mrs u bosnu smradino pa tamo u stali nekoj tako pricaj, a ne pred kamerom si seo krme jedno debelo masno i šugavo! Okupaj se masna svinjo pa onda onda komentarisi, ali ne pred kamerama govnusino!

Odgovori 13 3