SANJA MARINKOVIĆ POKAZALA CELOM SVETU GAĆICE! Voditeljka se utegla u minijaturnu haljinu, a kada je PODIGLA nogu imalo je šta i da se vidi! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.11.2021

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Sanja Marinković odlučila je da u novoj emisiji pokaže svoje vitko i izvajano telo, te se zanela i obukla preusku i prekratku haljinu, dubokog dekoltea, koja je pokazala više nego što bi trebalo.

Republika

Foto: ST/ D. KADIĆ

Sanja Marinković Magazin IN

Jedna od najpoznatijih voditeljki, Sanja Marinković veoma vodi računa o svom izgledu, te su vežbe i zdrava ishrana deo njene svakodnevinice, a ona svoj savršeni izgled neretko voli i da pokaže.

 

 

Naime, ona je na svom Instagram profilu podelila footografiju sa snimanja emisije, u plavoj uskoj haljini, sa dubokim dekolteom, ali ipak previše kratkoj, te je voditeljka pokazala više nego što je trebalo. Kako je noge prekrstila, tako su bele gaćice sevnule ispod haljine, ali njoj to nije smetalo, te je fotografiju bez obzira na sve podelila sa svojim pratiocima.

Republika

Foto: instagram.com/sanjamarinkovicofficial

Sanja Marinković pokazala donji veš

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading