BOŠKO ĐUROVSKI OTKRIO KO JE MARINKO ROKVIĆ: Ispričao do sada nepoznate detalje o pevaču, a onda sa knedlog u grlu ispričao ANEGDOTU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.11.2021

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boško Đurovski na komemoraciji Marinka Rokvića ispričao detalje o pevaču koje javnost nije znala.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Boško Đurovski

 

Na komemoraciji povodom smrti Marinka Rokvića njegov prijatelj Boško Đurovski održao je govor, kojim se prisetio na sve dogodovštine koje je proživeo sa pevačem. 

Po rečima Đurovskog, Marinko i on bili su izuzetno dobri prijatelji, poštovaoci kluba ,,Crvena Zvezda", a potom je ispričao i detalj iz njihove prošlosti koji je rasplakao sve prisutne. Naime, Boško se prisetio anegdote koja se odigrala posle koncerta koji je Marinko održao u Sava centru. 

- Poštovani prijatelji, meni je danas velika čast da u ime svih sportista i Zvezdaša posebno, svih njegovih fanova Crvene Zvezde i u moje lično ime da se obratim i da lociram neke uspomene na našeg Marinka. Dragi moj prijatelju, da li da te nazovem prijateljem ili bratom, kako u novo doba se zovu drugari, ili druže moj stari. Možda je najpribližnije da kažem druže moj stari. Koliko si sportista utešio kada smo gubili i koliko si nam emocija i radosti doneo kada smo pobeđivali. Bio si veliki Zvezdaš, ali nisi podcenjivao, poštovao si ljude. Da li znajku tovji fanovi da si iza sebe ostavio zlato? Znaju! Da li znaju da kada si poklonio komplet Crvene Zvezde dres, kada smo igrali u balonu mali fudbal, pa kada smo se videli posle nekoliko godina, rekao si mi da još uvek čuvaš, moja Slavica opere ispegla i još uvek čuvam taj tvoj komplet! Voleo je i čaj, obožavao je Pižona, pevao mu je na svadbi kaomlad pevač! Dragi moj druže, ima jedna anegdota, situacija koju sam preživeo, koja je pokazala kolika si ljudska groamda - govori Boško i nastavlja:

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Marko Rokvić, Nikola Rokvić, Boško Đurovski

 

- To je posle onog tvog koncerta u Sava centru, ja sam bio u prvom redu, kada smo otišli posle u kafanu sa tvojom porodicom i kada si u cik zore zamolio tvoje sinove zamolio da otpevaju jednu pesmu, jednu pesmu koja nije bila tvoja. Mogao si da pevaš milion tvojih pesama i jedina moja i snegovi opet veju i da ne nabrajam ostale, ti si dragi moj druže pokazao da nisi sujetan, da nemaš komoplekse, zamolio si da otpevaju pesmu Šabana Šaulića ,,Tamo iza najdaljih brda", jer si se u tom trenutku setio tvoje majke i oca - ispričao je Đurovski. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading