LEPA LUKIĆ SE GUŠILA U SUZAMA ZBOG MARINKA ROKVIĆA: Prisetila se potresnih detalja, pa se OVIM rečima oprostila od pevača! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.11.2021

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Lepa Lukić se potresnim govorom oprostila od pokojnog Marinka Rokvića.

Republika

Foto: Republika.rs

Lepa Lukić u suzama

 

Nakon završetka komemoracije Marinku Rokviću pevačica Lepa Lukić podelila je sa predstavnicima medija sećanje koje je veže za njenog kolegu. Lepa nije mogla da se suzdrži, pa je sve vreme ridala u suzama, prisećajući se dirljivih trenutaka koje je doživela sa Marinkom. 

Komemoracija preminulom Marinku se održala u Kamenoj sali u radio Beogradu, za koju je znao da kaže da mu je druga kuća. Lepa se prisetila 1999. godine, kada je bila sa Marinkom na američkoj turneji, gde ih je zadesilo bombardovanje, pa je objasnila kako su sve to preživeli zajedno. 

Republika

Foto: ST/N.Pančić, Republika/D. Milenković

Komemoracija Marinko Rokvić

 

Mnogo sam emotivna, Marinka ću pamtiti po pesmi, kao kolega je bio super, bili smo 99 godine na turneji, tamo nas je zateklo bombardovanje, morali smo da napustimo hotel. Bili smo 75 dana tamo dok je trajalo bombardovanje, on se vratio, ja sam ostala tamo, jer sam počela da radim. Ja sam kukala, orila bi se kuća! Nek mu je slava, toliko, ne mogu više - ispričala je Lepa Lukić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading