SCENA KOJA BI I KAMEN RASPLAKALA: Marinkova udovica ne ispušta sinove iz naručja, Nikola i Marko u ŽALOSTI za ocem! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.11.2021

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je komemoracija pevača Marinka Rokvića u Kamenoj sali radio Beograda, a prijatelji i porodica su polako počeli da pristižu.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nikola Rokvić, Slavica Rokvić, Marko Rokvić

 

U toku je komemoracija preminulom pevaču Marinku Rokviću, mnogi poznati sa estrade došli su kako bi odali počast velikom umetniku. Lepa Lukić, Dragan Džajić, Olivera Kovačević su samo neki od poznatih koji su pristigli u Kamenu salu radio Beograda kako bi se oprostili od Rokvića. 

Porodica preminulog pevača je prva pristigla, sinovi Marko i Nikola zavijeni u crno, nisu ispuštali majku Slavicu iz naručja. 

Slavica, Marko i Nikola ušli su u Kamenu salu radio Beograda, gde će se komemoracija i održati, a za njima su ušli Marinkovi prijatelji i kolege koje su došli da odaju počast ovom pevaču. 

Republika

Foto: Republika.rs

Slavica Rokvić u suzama

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading