ANA BEKUTA POTRESNIM GOVOROM RASPLAKALA SVE: Pevačica u suzama se obratila pokojnom Marinku Rokviću, ove reči će vam odzvanjati u glavi! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.11.2021

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta održala je potresan govor na komemoraciji Marinka Rokvića.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ana Bekuta o Marinku Rokviću

 

Na komemoraciji pevača Marinka Rokvića, mnoge njegove kolege držale su govor, kojim su odale počast velikom umetniku, a među njima je i pevačica Ana Bekuta. 

Pevačica Ana Bekuta u suzama održala je potresan govor za Marinka Rokvića, pa se prisetila njihovih druženja. Potresnim govorom Bekuta je rasplakala sve pristune, a ni ona nije mogla da ostave ravnodušna, pa je i ona grcala u suzama. 

Republika

Foto: ST/N.Pančić, Republika/D. Milenković

Komemoracija Marinku Rokviću

 

Kada umre otac, svhatimo da je život zapravo velika prodavnica i vašar u kojem se ne snalazimo, jer nas naš otac ovog puta neće moći izvesti na put. Sada taj put moramo tražiti sami, kako god znamo. Iako sam pozvana kao deo estrade i trebalo je na početku da kažem da je umro pevač, ja prvo moram da kažem da je umro otac. Gledala sam kakav je otac bio, razumem tugu njegovih sinova. Više je sjajnih pevača, nego sjajnih očeva, zato žalim za Marinkom kao za ocem... Ja sam ubeđena da je u svoju kuću ulazio jednako čist iz rudnika. Marinko Rokvić je bio moj prijatelj i neprihvatljivo mi je da moramo prihvatiti da je otišao. Potpuno mi je neprihvatljivo da nismo negde na slavlju i što život okrutno prolazi. Ako nas sada gleda, nek ne zameri što ga hvalim! - ispričala je Ana Bekuta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading