KARLEUŠA NAJAVLJUJE SPEKTAKL: Možda nećemo biti HJURIKEJN ali ćemo zato biti ŠURIKEJN, Jelena, Marija i Sara Jo obećale da će DATI SVE OD SEBE u NOVOGODIŠNJOJ NOĆI!

Autor:

Zabava

10.11.2021

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravi spektakl u Beogradu održaće se 31. decembra jer će te noći nastupiti Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jovanović.

 

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

 

Kako je najavljeno, pravi spektakl u Beogradu održaće se 31. decembra. Beograđanima, a i svima koji odluče da Novu Godinu provedu baš u našoj preastonici, a nastupaće najveće muzičke zvezde naših prostora, Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jovanović.

Nakon što se okupljenim medijima obratio zamenik gradonačanlika Beograda Goran Vesić pevačice su obećale da će u novogodišnjoj noći dati sve od sebe:

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Jelena Karleuša

- Iskoristila bih priliku da zahvalim medijima koji su došli u ovolikom broju, vaša podrška će nam biti potrebna i 31. decembra. Potrudiću se da moj koncert izgleda kao ispred Tajms Skvera u Njujorku, da se pošalje fantastična slika iz ovog našeg grada!Možda nećemo biti Hjurikejn ali ćemo zato biti Šurikejn.- pa je dodala da želi da pošalje poruku svetu da je Beograd centar ovog regiona- poručila je Jelena Karleuša.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Marija Šerifović

Nakon Karuleuše, medijima se obratila i Marija Šerifović:

-Nije mi bilo ni malo teško da prihvatim da pevam bez honorar s obzirom da nisam imala nikakav koncert već pune dve godine, hvala što ste izabrali nas tri, to je bio najispravniji izbor u ovom trenutku, sigurna sam da će ovo biti jedan kvalitetan šou, pozivam sve ljude iz regiona da dođu u Beograd da se prvo svi lepo smrznemo, a onda zagrejemo.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Sara Jo

-Kao treći član Šurikejna nije mi preostalo mnogo toga da kažem. Neizmerno mi je zadovoljstvo što ću provesti Novu godinu na ovakav način, što ću deliti scenu sa ovakve dve umetnice. S obzirom na to kakve su dve godine iza nas, potrudićemo se da u ovu novu uđemo na najlepši mogući način. Poželeću svima slobodu, nadam se da smo sve bliži tome. Daću sve od sebe da šou bude što bolji, hvala još jednom na ovakvoj prilici! - poručila je Sara Jovanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mirko

11.11.2021 00:38

Trandza , a Marija carica.