SPEKTAKL U BEOGRADU ZA DOČEK 2022. godine: Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jo PEVAJU BESPLATNO ispred Skupštine!

Autor:

Zabava

10.11.2021

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spreman je Novogodišnji program u Skupštini Grada, specijalni gosti su Jelena Karleuša, Marija Šefović i Sara Jovanović, koje će za doček 2022. godine pevati besplatno u Beogradu.

Republika

Foto: Republika.rs

Gradonačelnik se zahvaljuje pevačicama

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obratio se medijima.

- Ono što želim da vam kažem i da obavestim građane Beograda, mi ćemo imati verovatno jedan od najboljih evropskih dočeka Nove Godine 31. decembra. Pevaće tri velike zvezde, ne zvezde samo na našim prostorima, tako će Beograd pokazati kako može sa našim ženama da uradi jednu pravu svetsku atrakciju - rekao je Vesić, a se zahvalio pevačica na odluci da nastupaju besplatno:

- Hvala vam što ste odlučile da besplatno pevate za naše građane i građanke. U ime svih Beograđanki i Beograđana, zahvaljujem se Jeleni, Mariji i Sari što su odlučile da pevaju u Beogradu. Poslaćemo lepu sliku iz Beograda - rekao je Vesić i dodao:

Republika

Foto: Republika.rs

Jelena najavila spektakl

- Poziv svima da poštuju sve epidemiološke mere koje će tada biti na snazi. Ono što nas očekuje, budite sigurni, jeste spektakl! Mislim da ćemo svi iz Beograda poslati poruku ljubavi, da je Beograd grad svih, da smo pravi evropski grad.

Jelena Karleuša se takođe obratila okupljenim medijima

- Iskoristila bih priliku da zahvalim medijima koji su došli u ovolikom broju, vaša podrška će nam biti potrebna i 31. decembra. Potrudiću se da moj koncert izgleda kao ispred Tajms Skvera u Njujorku, da se pošalje fantastična slika iz ovog našeg grada! -- rekla je Jelena i dodala:

- Beograđanka sam i najveća čast mi je što ću nastupiti ispred Skupštine, mog grada i moje zemlje! 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Neske

10.11.2021 16:06

Kada bi pevala samo Karleusa svi bi se razbezali sto dalje

sloba

10.11.2021 16:09

oterace pola Beograda u bolnice neka se late humanitanim poslovima da kupe ljudima koji nemaju :drva zinice i ostalo a malo da se vataju i fizickim radom i da radjaju decu( halo) gde zive te ?????