FURA SVOJ FAZON! Bekvalčeva lupila, pa ostala živa: Ja sam alkoholičar, al' se nikad ne napijem!

Autor:

Zabava

05.11.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosadska Barbika, kako zovu Natašu Bekvalac, pojavila se na crvenom tepihu jednog prestoničkog događaja i pojavom ostavila bez daha sve oko sebe. Nataša je, kao i uvek, bila bez dlake na jeziku, pa je ovog puta pričala o svojim porocima, te otkrila i više nego što je htela.

Republika

Foto: e-stock

Nataša Bekvalac

Naime, Bekvalčeva kaže da postaje druga osoba kada konzumira alkohol, te da zbog toga gleda da bude umerena. Međutim, cigareta, koliko god pokušavala, ne može da se reši.

- Generalno volim da pijem, ja sam alkoholičar (smeh). Šalu na stranu, nikad se nisam napila, a pogotovu poslednjih godina veoma kontrolišem unos alkohola, prosto poznajem svoje telo i samo nekoliko čašica mi je dovoljno. Ja sam veseljak, smejem se kao blesava. Nikada nisam imala problema s policijom, uglavnom kada me zaustave, teraju me da duvam, ali kada pijem, ne vozim, tako da nikada nisam imala problema s alko-testom - rekla je Nataša i priznala da je kasno počela da konzumira nikotin i da do 30. nije bila pušač.

Republika

Foto: e-stock

 

- Nećete verovati, ali do 30. nisam zapalila cigaretu niti probala alkohol, ali zato sam sve to nadomestila posle 30. - bila je iskrena pevačica, a onda otkrila i kakav je njen ljubavni status, kao i da u zadnje vreme redovno posećuje psihoterapeuta:

- Tako bih volela da odgovorim potvrdno, ali mislim da nešto nije u redu sa mnom, sad se već brinem. Baš sam se požalila terapeutkinji pre nekoliko dana, evo, treća će godina, a ja cvetam. Volela bih da sam zaljubljena, ali toliko dugo nisam da već brinem da nešto nije u redu sa mnom. U Srbiji je mnogo toga tabu tema, ali ja pripadam civilizovanom delu Srbije, gde je to prosto stvar lične higijene. Kao što se kupate, tako treba da vodite i računa o mentalnom zdravlju. Za mene to odavno nije tabu, već dugo idem kod psihoterapeuta, ja sam žena iz javnog posla, razne su energije, pritisci, a imam plan da još dugo ostanem zdrava.

Foto: instagram.com/karleusastar

 

 

JK: "Zvezde Granda" ne gledam od kada nisam tamo

 

Jelena Karleuša pojavila se na istom događaju i pojavom zasenila sve prisutne na crvenom tepihu. Ona je za ovu priliku izabrala haljinu koja se potpuno uklopila uz tepih, a čini nam se da nikada nije imala veći dekolte nego te večeri. Karleuša je tom prilikom priznala da joj "Zvezde Granda" ne fale, kao i da nije pogledala nijednu emisiju ovog šou-programa otkako nije deo njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading