MIKI ĐURIČIĆ PONIZIO JELENU KARLEUŠU! Pčelar iz Kupinova sastavio BEZOBRAZNU divu sa zemljom! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.11.2021

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić 2009. godine u rijalitiju ,,Veliki brat" uspeo da je pevačicu Jelenu Karleušu spusti na zemlju.

Republika

Foto: E-Stock

Jelena Karleuša i Miki Đuričić

 

Rijaliti formati uvek su zanimale javnost, a poznato je da mnoge estradne ličnosti se trude da sakriju da  ipak takve formate drže upaljene u svom domu. Jedna od njih je i pevačica Jelena Karleuša, koja danas vrlo otvoreno ,,pljuje" po rijalitiju, a bila je vrlo iskusna u njemu. Ono što je možda Karleuša zaboravila, ali ne i internet jeste da se 2009. godine upustila u rijaliti avanturu ,,Veliki brat".

Jelena Karleuša se u ,,Velikom bratu" pojavila samo kao gost i to na 24 časa, nakon čega je napustila rijaliti kuću. Tada se Karleuši usprotivio najpoznatiji pčelar iz Kupinova, a danas ponosni otac Miki Đuričić

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jelena Karleuša Veliki brat

 

Podsetimo, pored Jelene Karleuše, tada se u rijalitiju našao i političar Nenad Čanak, koji po Mikijevom mišljenju nije mogao da bude prijatelj sa pevačicom. Njegovo mišljenje iznenadilo je ste, a njega je šokirala činjenica da Jelena i Čanak imaju zajedničku pesmu, koju su otpevali. No, to na stranu, ono što je fokus jeste na koji način je Miki uspeo da spusti Karleušu koja je već tada imala sindrom ,,velike zvezde", na zemlju.

- Muzika koju ti pevaš i koju predstavljaš, ti si oličenje prošlih vremena, ludila, turbo folkovi i čuda. Ti si jedan od predstavnika turbo folka, a Nenad kao stari roker mi ne ide uz to - konstatovao je Miki. 

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Nenad Čanak i Miki Đuričić

 

- Nisi u pravu. Pričaš o stvarima o kojima nemaš pojma. Turbo folk je zaslužan za događanja u devedesetim? - upitala je Karleuša.

- Mene tvoje mišljenje ne interesuje, niti bilo koga. Ali ti možeš da ga izneseš - nastavila je Karleuša. 

- Ma, ja mislio da su tvoje pesme divne, i treba i deca da ih slušaju - rekao je ironično Miki. 

- Verujem da ti je velika čast što sediš s nama ovde, kao da smo jednaki, a naravno da nismo jednaki - arogantno je zaključila Karleuša, a Miki joj je uzvratio da jedino nisu jednaki po količini novca koji imaju na računu. 

Detaljnije u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading