KONCERT TREVISA SKOTA SATANISTIČKI RITUAL? Nakon što je poginulo osmoro ljudi, isplivali JEZIVI KLIPOVI repera! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.11.2021

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trevis Skot održao je koncert na kom je nastradalo osmoro ljudi, a sada su je pojavile brojne teorije zavere koje će vas šokirati!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Trevis Skot koncert

 

Popularni reper i inostrani izvođač Trevis Skot nedavno je održaoi koncert, koji se pretvorio u živi pakao. Naime, tokom njegovog nastupa, kako navode inostrani mediji, preminulo je osmoro ljudi, a odmah nakon toga ljubitelji teorija zavera osmislili su nekoliko različitih uglova gledanja. Trevis je tokom svog nastupa, sve vreme navodio publiku da zajedno sa njim skače, a u jednom trenutku na snimku se mogu videti i kola Hitne pomoći kako stoje u masi koja pomahnitalo skače.

 

Sala gde je održan koncert prima oko 20. 000 ljudi, a ono što je sve zapanjilo jeste da je  taj broj udvostručen, pa je sasvim jasno zašto je došlo do nemilog incidenta.

 

 

O ovom koncertu već se dugo spekuliše, a  na društvenoj mreži TikTok pojavile su se razne teorije zavere, pa su mnogi pomislili da je u pitanju satanistički obred. Naime, kako su fanovi zaključili, dok je izvodio svoje numere, na bini su se pojavila osam plamenova vatre, a kako je isti broj ljudi preminulo, korisnici društvene mreže su doneli zaključak da se radi o obredu.

Sa druge strane, ono što je seve šokiralo jeste da i dok su zdravstveni radnici pokušavali da se probiju kroz masu sa kolima uz rotaciju, Trevis je sve vreme pevao i nastupao, bez da je napravio pauzu ili da je opomenuo publiku da se skloni i oslobodi prolaz.

 

 

Ono što je izazvalo još veću intrigu jeste oko koje se pojavljivalo na video bimu iza repera, pa su svi povezali sa iluminatima.

Da li se slažete sa ovom teorijom da je Trevis Skot zapravo obavio satanistički obred na svomm nastupu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading