PLATILE, PA POZLATILE: Grupa "Frajle" kažnjena VRTOGLAVOM SVOTOM NOVCA u Hrvatskoj!

Autor:

Zabava

09.11.2021

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati bend "Frajle" nastupile su prošlog vikenda Pitomači u Hrvatskoj i to bez radne dozvole, zbog čega su morale da plate kaznu.

Republika

Foto: Damira Kalajžić

Frajlama preseo nastup u Hrvatskoj

Poznati srpski bend "Frajle" nastupile su prošlog vikenda u hrvatskom gradu Pitomača ali bez radne dozvole, zbog čega su morale da plate kaznu. Kako piše hrvatski portal Virovitica.net, članice benda su zbog neposedovanja radne dozvole morale da plate kaznu u iznosu između 900-1300 evra.

Naime, iako je Policijska uprava upozorila da devojke ne mogu da dobiju potvrdu o prijavi rada, te samim tim nisu smele ni da nastupe, organizator događaja je upozorenje izignorisao, te su "Frajle" nastupile po planu.

Naime, policija je podnela optužnicu Prekršajnom sudu o zakonu o strancima, u kojoj je naznačeno da izvođači ne mogu da dobiju potvrdu o prijavi rada u objektu, već se one mogu izdavati, samo ako se nastupi održavaju na javnim površinama. Pevačice su kaznu morale da plate na licu mesta.

Republika

Foto: Damira Kalajžić

Grupa "Frajle" preplatile svoj nastup

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brane

10.11.2021 10:20

Cuj Pitomaca...bas mondensko mesto... tezak je to leba' . A one su kao neki band...muzicarke...sta li? Cccc