SLAVA ME JE PROMENILA, KAO I RASTU: Nuci otvorio dušu o popularnosti, pa priznao zašto KRIJE devojku!

Autor:

Zabava

09.11.2021

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Panić, publici daleko poznatiji kao Nući, danas je jedan od najpoznatijih domaćih repera i najpopularnijih izvođača među mlađom generacijom.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, TV Pink

Rasta je izgovorio jednu rečenicu koju potpisuje i Nući.

Nova muzička zvezda, Igor Panić, poznatiji kao Nući, je među mlađom generacijom postao popularan kao jedan od najpopularnijih domaćih repera. Napravio je pravi bum na našoj muzičkoj sceni, nakon što je objavio pesmu "Bebo". 

Od samog starta, reperu su se otvorila sva vrata našeg regiona a i dijaspore, svaka njegova naredna pesma je postala hit,  a iznenadna popularnost ga je u neku ruku, priznaje, ipak promenila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NUCCI (@nucciovde)

 

-Život ti se izmeni samim tim što te znaju ljudi i prepoznaju na ulici. Rasta je jednom rekao jednu veoma tačnu rečenicu: " Laže ko kaže da ga slava nije promenila. Imam više para i manje vremena", ja mislim da je to velika istina - kaže Nući, koji ima dobar razlog zbog kog i dalje krije svoj emotivni status.- Odlučio sam da se za devojke ne oglašavam jer se bavim javnim poslom, sve dajem na tacni pa ne moram baš i to.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Igor Panić Nući

Na pitanje da li je saglasan tim da rep muzika loše utiče na omladinu, Nući kaže da ne treba generalizovati.

- Malo mi je glupo to klasifikovanje, kao rep utiče, a je l' folk ne utiče loše? Mislim da generalno pop kultura nikada nije donosila ništa dobro, u kom god vremenu da živimo. Ko god je bio Pop ikona, posle je ispalo da nije donosio dobro mlađoj populaciji. Moji baba i deda su smarali mamu što ide na Igi Popa koji je istetoviran skida na bini... To se tako sa vremenom menja, mislim da je mnogo temeljna i duboka tema - kaže Nući.

 Na konstataciju da se kroz modernu, popularnu muziku često promovišu narkotici, upozorava da su ove supstance jako loše.- Pa naravno da uvek kažem da je to štetno i loše, nikada ne bih nekome preporučio da konzumira bilo koju vrstu droge.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NUCCI (@nucciovde)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading