BIO JE VELIKA LJUBAV TANJE BOŠKOVIĆ, ZAMENIO JE NEDOM ARNERIĆ: Evo kako danas izgleda bivši muž poznate glumice! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.11.2021

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati televizijski i filmski reditelj, Dejan Karaklajić, bio je veliki zavodnik kako naše filske scene. Bio je u braku sa poznatim filmskim i pozorišnim lepoticama Nedom Arnerić i Tanjom Bošković, ali je osvojio srce i bivše mis sveta Norvežanke Ingeborg Sorensen.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Poznata glumica Tanja Bošković

Poznata televizijska i pozorišna glumica, domaće scene, Tanja Bošković bila je u braku sa Dejanom Karaklajićem, televizijskim i filmskim rediteljem, koji  je najpoznatiji po filmu "Ljubavni život Budimira Trajkovića".

Reditelj je bio oženjen glumicom Nedom Arnerić, sa kojom se zbližio na snimanju "Užičke republike", sa kojom brak nije potrajao, ali su ipak zadržali dobar odnos nakon razvoda.

Republika

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Neda Arnerić bivša rediteljeva supruga

Karaklajić je bio ozbiljan zavodnik naših prelepih glumica, te je na njegov šarm pala i glumica Tanja Bošković, sa kojom je dobio dvoje dece, sina Đorđa i ćerku Lanu. Đorđe se odlučio za Fakultet političkih nauka, dok je Lana postala uspešna glumica odnosno nastavila roditeljskim stopama.

 Reditelj se zabavljao i sa nekadašnjom mis sveta, Norvežankom Ingeborg Sorensen.

- Godinu dana bili smo u vezi, a onda smo ostali prijatelji, pa nešto kasnije i poslovni partneri. Dvadeset godina radili smo zajedno. Dok smo realizovali zajedničke projekte, upoznao sam njenu rođaku Hajdi, s kojom sam se kasnije oženio. Ona je bila razlog moje selidbe iz Amerike u Norvešku. Teoretski sam i dalje s njom u braku - rekao je Dejan u jednom intervjuu, a evo i kako on danas izgleda.

Republika

Foto: printscreen

Dejanom Karaklajić reditelj

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading