PODNETE KRIVIČNE PRIJAVE PROTIV MARIJE KARAN I NJENOG DEČKA zbog sinoćnjeg haosa u centru Beograda!

Autor:

Zabava

06.11.2021

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv Vladana Balabana, dečka glumice Marije Karan, podneta je prekršajna prijava zbog napada, ali će, ista prijava biti podneta i protiv glumice, zbog toga što je navodno oštetila Balabanov automobil.

Republika

Foto: printscreen

Vladan Balaban i Marija Karan

Prema nezvaničninim informacijama, tužilaštvo je sinoć evidentiralo događaj. Ipak, prema proceni dežurnog tužioca Prvog osnovnog tužilaštva, makar na prvom uviđaju, nije bilo osnova za krivično gonjenje učesnika u incidentu.

Ipak, podnete su dve prekršajne: protiv Balabana, koji je, kako se sumnja, udario glumicu, i protiv Marije Karan, koja je, prema svemu sudeći, oštetila vozilo svog dečka, prenosi Blic.

Istraga je i dalje u toku, ali ako delo ne bude drugačije kvalifikovanu u narednim danima, sve bi moglo da se završi plaćanjem novčanih kazni. Ovo, delom, zavisi i od stepena povreda koje je Karan zadobila.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Marija Karan

 

Podsetimo, patrola, koja je došla po pozivu, na ulici je zatekla porše kajen u kom se na mestu vozača nalazila glumica Marija Karan, a na mestu suvozača njen dečko.

Policija je utvrdila da su se njih dvoje prethodno posvađali u jednom poznatom prestoničkom restoranu polse čega je dečko izašao iz restorana i krenuo ka garaži u Dositejevoj.

Odmah potom usledila je nova rasprava između njih dvoje posle koje je Vladan otvorenom šakom udario Mariju u desnu stranu lica, a tom prilikom je nastala vidna povreda u vidu manje otekline.

Glumica je zatim uzela tegove i PP aparat i navedenim predmetima razbila zadnje staklo na vozilu.

Zbog zadobijenih povreda Marija je kolima SHP u pratnji patrole prevezena na UC, gde se još uvek nalazi.

Od strane radnika OZSK konsultovan je dežurni tužilac u Beogradu, Olivera Davidović, koja se izjasnila da nema elemenata krivičnog dela i da Balaban može, ukoliko želi, da podnese prekršajnu prijavu za krivično delo za uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nedja

07.11.2021 12:37

Terajte oboje u zatvor da se osveste.