TUGA DO NEBA! Preminula pevačica čuvene muzičke grupe!

Autor:

Zabava

01.11.2021

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica Vlatka Grakalić je nakon borbe borbe sa rakom materice preminula u 48. godini, kako je saopštila njena sestra.

Republika

Foto: printscreen

Vlatka Grakalić preminula

Vlatka Grakalić, bivša pevačica Srebrnih krila, preminula mesec dana pošto je saznala kako boluje od raka maternice. Ona je u Srebrnim krilima nastupala od 1994. do 2000. godine, a u grupu je došla nakon odlaska Vlatke Pokos.

Vlatka Grakalić preminula je u nedelju u Norveškoj u 48. godini, potvrdila je za Večernji list Vlatkina sestra Maja.

- Da, nažalost Vlatka je preminula u nedelju, 31. oktobra 2021. nakon kraće i teške bolesti. Ispraćaj će biti tiho u najužem krugu porodice. Tražimo mir i razumevanje u ovim najtežim trenucima - rekla je Maja Grakalić.

Podsetimo, Vlatka je u Srebrnim krilima nastupala od 1994. do 2000. godine, a u grupu je došla nakon odlaska Vlatke Pokos. Nakon što je preminuo frontmen Srebrnih krila Mustafa Ismailovski, posvetila se solo karijeri i 2008. nastupila na Dori s pjesmom 'Kaži mi'

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading