TEŠKA PORODIČNA TRAGEDIJA JE ZADESILA, SA DETETOM JE BILA NA IVICI SMRTI, A SADA JE OSTALA BEZ OCA! Nikolina Pišek konačno smogla snage da progovori o NJEMU! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.11.2021

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Nikolina Pišek skoro se susrela sa teškim gubitkom i tek sad nakon par meseci je smogla snage da progovori.

Republika

Foto: instagram.com/nikolina_pisek

Nikolina Pišek instagram

Voditeljka Nikola Pišek pre nekog izvesnog vremena suočila se strašnim gubitkom i tragedijom, kojji su na nju ostavili užasne posledice. Naime, voditeljka Nikolina je pre dva meseca ostala bez oca Ivice koji je preminuo u Zagrebu.

Ona se ovim povodom nije oglašavala sve do sada, kada je na svom nalogu na Instagramu objavila fotografiju koja je nastala na njenom venčanju, kada ju je otac otpratio do oltara.

 

 

Opšte je poznato da je Nikolina bila i više nego vezana svog oca, koji je njoj bio najveća podrška, a činjenica da su joj ovi meseci bili najteži u životu, svedoči i to što se u poslednjem periodu povugla u medijsku ilegalu.

- Najteže je bilo prihvatiti. Verovatno niti neću moći u potpunosti. I nikada se neću moći dovoljno zahvaliti. Za apsolutno sve - napisala je Nikolina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petar

01.11.2021 12:28

Plaky plaky, samo Nikolina ima oca. Da nema izgled - ništa ne bi uradila. Užas. Manite nas žena-ukrasa i koja tetka joj je umrla.