KONAČNO OTKRIVENO! Voditeljka Dragana Kosjerina NAPOKON pokazala verenika, a evo čime se on bavi!

Autor:

Zabava

01.11.2021

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Kosjerina je konačno, na iznenađenje mnogih pokazala kako izgleda njen izabranik, s kojim već neko vreme uživa u bajkovitoj ljubavi.

Republika

Foto: printscreen

Dragana Kosjerina važi za najpopularniju voditeljku

Dragana Kosjerina nosi titulu jedne od najlepših voditeljki sa estradnog neba, ipak nažalost po mnoge pripadnike jačeg pola, ona je zauzeta te već neko vreme uživa u bajkovitoj romansi sa suprugom Bojanom Perduvom. 

Javnost nije upoznata sa detaljima o njenom suprugu, iz razloga što se oni retko kad eksponiraju u javnosti, ali na iznenađenje mnogih on nije neko iz šoubiznisa.

Njen suprug Bojan je poznati stomatolog, a zaprosio ju je pre dve godine i od tada su nerazdvojni. Dragana je sada konačno odlučila da pokaže svog supruga, a ispod fotke su se samo nizali komentari pohvala na njegov izgled.

 

 

- Moj dečko je jedan mlad, uspešan, samosvestan momak koji u mom poslu i u svemu onome što on nosi ne vidi nikakvu vrstu problema. Mislim da to mnogo doprinosi našoj vezi i činjenica je da opstajemo - rekla je Dragana svojevremeno jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ona je tako sama

01.11.2021 13:49

i svakim ovim portretom prosto kao da govori odnosno moli vapi i preklinje LJUDI NE ZNATE VI STA JE ZENA BEZ MUZA ... uzgred pored ovog decaka ovoj zeni treba muz da je baci na krevet i da je slomi odnosno spasi i oslobodi ... a svim ovim ocajnim prenemaganjima BAJKOVITE VEZE ona samo laze i sebe i sve oko sebe ... i zena se prosto susi vene i mre ... i morace da prsne i da se skine gola taj je redosled ko NIKA RINA GACICE MORAMO DA TI VIDIMO ... samo nastavite da je podgrevate i ohrabrujete kako je na pravom putu s ovo detence ...