BRENIN SIN POSTAJE TATTOO MAJSTOR!? Isplivala fotka na kojoj Viktor TETOVIRA muškarca, fanovi se pitaju šta će Brena REĆI NA TO! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.10.2021

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je promenio fizički izgled, skinuvši ogromna broj kilograma, Brenin sin Viktor odlučio je da napravi promenu i kad je karijera u pitanju, te se oprobao u ulozi tato majstora.

Republika

Foto: instagram.com/viktorernest

Viktor Živojinović Instagram

Mlađi sin Lepe Brene, Viktor Živojinović, kao da je nestao sa mape u odnosu na raniji period kada je bio među glavnim facama u gradu. Poznato je da je Viktor, oduvek muku mučio sa viškom kilograma. Kada je kilaža počela da mu smeta, on se odlučio za dijetu, koja mu je pomogla da liniju dovede do savršenstva, ali očigledno to nije bila jedina promena, koju je Viktor napravio. 

Naime, Viktor Živojinoć nakon što je skinuo veći broj kilograma i svoju liniju uspeo da dotera, sada je odlučio i da promeni karijerni pravac.

Foto: printscreen

Brenin sin tetovira

Na instagramu je isplivala fotka, gde Viktor možemo primetiti da Viktor barata mašinicom i tetovira nepoznatu osobu, a da li je ovo zaista istina ili se radi o šali, ostaje da vidimo. Ali sudeći po tome, što Viktor deluje jako udubljeno na fotki, možemo ustanoviti da je ipak ozbiljna stvar u pitanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading