RASTA OBJAVIO SREĆNE VESTI: Pljušte ČESTITKE sa svih strana! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.10.2021

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Stefan Đurić Rasta objavio je srećne vesti na Instagramu, a fanovi su potpuno odlepiti nakon ove informacije.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Stefan Đurić Rasta pesme

 

Reper i muzičar Stefan Đurić poznatiji kao Rasta doneo je važnu odluku u svojoj karijeri, koja je sve njegove pratioce iznenadila pozitivno. Naime, Rasta je nedavno objavio da bi njegov album koji već dugo priprema trebalo da ugleda svetlost dana, no, došlo je do novih odluka, te izdanje će sačekati sledeću godinu. 

Međutim, ono što je Rasta odlučio da uradi obradovalo je sve njegove obožavaoce. Naime, na Instagram profilu objavio je fotografiju, na kojoj je istakao da će izbaciti 12 novih pesama, koje do sada nije objavio.

Republika

Foto: prntscreen

Stefan Đurić Rasta objavio srećne vesti

 

- Braćo i sestre, imam jendu lepu vest, s obzirom da će album ,,3211" izaći tek sledeće godine, odlučio sam da vas iznenadim jednim mikstejpom. To je skup 12 pesama koje nikada nisu izdate do sada. Odlučio sam da mikstejpu dam ime ,,Geto sport". Radim na njemu i u narednih mesec dana biće gotov. Onog momenta kada bude, pokloniću vam ga na slušanje. Vi ste to zaslužili, i više od toga! Volim vas! - napisao je Rasta na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta)

 

Mnoge Rastine kolege su se priključili u komentarima, te su mu čestitali na ovom hrabrom gestu za njegove fanove. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading